03 / 05 / 2024

İsmail Ünal ve Fikret Orman

İsmail Ünal ve Fikret Orman

Akatlar Spor ve Kültür Merkezi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün (BJK) oldu. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nin devrini Twitter'dan duyurdu.. İşte Ünal'ın o tweet'i...

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Serze İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serze İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kondakçı ve Onut Kondakçı ortaklığında kuruldu.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ashill Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Yunus Ünal ve Hüseyin Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Stabil Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Tacir ve Ziya Tacir ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

İsmail Ünal ve Fikret Orman Haberi

İsmail Ünal ve Fikret Orman


Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'ni Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne devretti. Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nin devri, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve BJK Başkanı Fikret Orman'ın katıldığı törenle gerçekleşti. 


Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'nin devrini Twitter hesabından şöyle duyurdu;




"Akatlar Spor ve Kültür Merkezi'ni @Besiktas Kulübüne devrediyoruz. Artık bu merkez onların koruması altında."


"İmzamızı attık. Siyah beyazlı kulübün yeni tesisi hayırlı olsun" 


Emre Kulcanay /...