18 / 05 / 2024

İsmail Yavuz

İsmail Yavuz

Yavuzar Yapı Taahhüt Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Yavuz, Meryem Yavuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Doo Vimeksim Srb İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doo Vimeksim Srb İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz tarafından kuruldu.

Mano Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mano Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz tarafından kuruldu.

Delos Endüstriyel Denetim Ve Bilgilendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delos Endüstriyel Denetim Ve Bilgilendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz tarafından kuruldu. 

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Nemit İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemit İnşaat Taahhüt Müteahhitlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Yavuz tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samsun Tekkeköy İlim Yayma Cemiyeti açıldı!

Çağdaşkent sitesi önüne Turkcell baz istasyonu yapmıştır.Site sakinleri Cumartesi saat 12.00'de basın açıklaması yapacaktır.(Yeni Mah.3145 Sk.No:35 Atakum-Alanlı deresine yakın) 05055887357-İsmail Yavuz

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 648 metre!

Işıklandırılması yapılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde tabliye döşeme işlemi sürerken, iki yakanın otoyol ve tren yoluyla birleşmesine 648 metre kaldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitmesine son 648 metre!

2013 yılında yapımına başlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitmesine son 648 metre kaldı. Köprünün toplam uzunluğu ise 2 bin 164 metre olacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bu yıl açılacak!

Çoğunluğu Türk mühendislerden oluşan bir ekip tarafından inşa edilecek, yüksek mühendislik ve teknoloji ürünü 3. Boğaz Köprüsü (Yavuz Sultan Selim Köprüsü) üzerinden 8 şeritli karayolu ve 2 şeritli tren yolu aynı seviyede geçecek.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Araban Yavuz Sultan Selim Cami'si restore ediliyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Köklüce Mahallesi'ndeki caminin Yavuz Sultan Selim döneminde yaptırıldığını ve bakımsızlıktan çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Camide restorasyon çalışması başlatıldı.

Araban Yavuz Sultan Selim Camii restore ediliyor!

Araban ilçesindeki Yavuz Sultan Selim Camisi'nde restorasyon çalışması başlatıldı.Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, restorasyonun önümüzdeki yıl ramazana kadar tamamlanmasının öngörüldüğünü aktardı.

Seddar Yavuz kimdir?

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

İsmail Yavuz Haberi

İsmail Yavuz
Yavuzar Yapı Taahhüt Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Yavuz, Meryem Yavuz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. 


Yavuzar Yapı Taahhüt Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT GRUBU: a- Kat veya daire karşılığı inşaat yapmak bu konuda arsa sahipleri ile sözleşmeler aktetmek ve yapılmış daireleri satmak her türlü bina ve fabrika inşaatlarında kullanılan her türlü inşaat malzemesini imal etmek alım  satımını yapmak ithalat ve ihracatını yapmak. b- Her türlü yapının, binanın, fabrikanın yıkım, tadilat, şap, sıva ve her türlü inşaat işçilik işlerini yapmak, yaptırmak hizmet gurupları oluşturmak. Bu konuda özel kuruluş veya belediyelerin açmış oldukları ihaleleri girmek taahhütlerde bulunmak bu işlemleri gerçekleştirmek için gerekli olan araç ve vasıtaları almak,...