25 / 08 / 2024

ismar unlu mamul tesisi

ismar unlu mamul tesisi

Yapısal ve görsel açıdan tamamen yenilenen İsmar Marketleri, 2013’e kadar 40 milyon TL yatırımla 80 yeni mağaza açacak. Önümüzdeki yıl yüzde 100 büyüme hedefleyen firma 2.300 kişiyi de istihdam etmeyi planlıyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

TOKİ Çankırı Kurşunlu’da 2+1 608 bin liraya!

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Kurşunlu 2022 sosyal konut projesi...

5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı!

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı. Genele bakıldığında yakın izlemedeki kredilerde yüzde 244 artış yaşandı... 

Tarihi Kurşunlu Han Türkiye'nin desteğiyle restore edilecek!

Üsküp’teki en önemli Osmanlı eserleri arasında yer alan Kurşunlu Han’ın kullanım hakkı bugün Yunus Emre Enstitüsüne devredildi. Kurşunlu Han Türkiye’nin desteğiyle restore edilip tarihe kazandırılacak.

Antalya Kurşunlu Cami açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu Kurşunlu’da inşa edilen yeni cami hizmete açıldı.

Antalya Kurşunlu Cami tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Kurşunlu Cami ve Kent Mezarlığı projesini tamamladı.

Yabancıya konut satışında bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu dağıtmalıyız!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Yabancıya konut satışında, İstanbul genelinde bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu sektörümüz adına Avrupa Yakası’na doğru dağıtmamızın faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal: İstanbul'da trafik yoğunluğunu yüzde 17 azalttık!

İBB Başkanı Uysal, İstanbul'da ulaşımın akıllanması için yaptıkları yatırımlar sayesinde, şehir trafiğindeki yoğunluğu yüzde 17 azalttıklarını ifade etti..

Pendik Belediyesi'nde imar barışı yoğunluğu!

Pendik Belediyesinin ana binasında kurulan İmar Barışı Masası'ndaki yoğunluğu azaltmak amacıyla Pendik'e ikinci barış masası noktası daha kuruldu.

Bayramoğulları Gayrimenkul İnşaat Unlu Mamüller Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğulları Gayrimenkul İnşaat Unlu Mamüller Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Bayramoğlu tarafından kuruldu. 

Arkuy Unlu Mamüller İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkuy Unlu Mamüller İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mahsun Akboğa tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

ismar unlu mamul tesisi Haberi

ismar unlu mamul tesisi

1993 yılında tamamen satın alma avantajını kullanmak amacıyla 56 küçük marketin birleşmesi ile kurulan İsmar Marketleri yeniden doğuyor. Ortaklardan Akyürek Şirketler Grubu’nun 2003’te İsmar’ı tamamen satın alması ve 2011’de sürecin tamamlanması ile başlayan değişim hızla devam ediyor. Bugün 40 mağazayla faaliyet gösteren İsmar, 2013’e kadar agresif bir büyüme hedefliyor. Markanın değişim sürecinde en büyük rolü üstlenen İsmar Genel Müdürü Mutlu Gökdemir, 2013 sonuna kadar 120 mağazaya ulaşacaklarını söyledi. Toplamda 40 milyon TL’lik bir yatırım yapacaklarını ifade eden Gökdemir “Mahallenin süpermarketçisi olma hedefiyle çıktığımız yolda hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bu değişim süreci ile birlikte yeni İsmar, sektörde sözü geçen bir marka haline gelecek” diye konuştu.


Eskişehir’e unlu mamul tesisi kurdu


Toplamda 1.100 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Gökdemir, yeni açılacak şubeler ile...