29 / 04 / 2024

İsmet İnönü dönemi

İsmet İnönü dönemi

1940 yılında Taksim Belediye Gazinosu'nun açılış merasimine katılan Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, açılışı yapılan gazino ile İstanbul'un imarına ait faaliyet hakkında, Lütfi Kırdar tarafından, verilen izahatı dinlemiş

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alıyor! Başvuru dönemi resmen başladı! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 ilde personel alıyor... Başvuru dönemi resmen başladı... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

TOKİ 81 il projesi için tarih belli oldu! 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı TOKİ sosyal konut projesi için tarih belli oldu. 81 il için başvuru dönemi başlıyor! Ucuz konut arayanlar hemen buraya bakın...

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

TOKİ Van Erciş projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Erciş kentsel dönüşüm projesinde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Mimari tasarımlarda 'doğaya dönüş' dönemi!

Yıldız Entegre tarafından gerçekleşen “Ağacın İzinde Salı Söyleşileri”nde Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcıları yorumlarını paylaştı. Yeni dönemin şifrelerini paylaşan mimarlar, koronavirüs salgınıyla başlayan süreçte, tasarım her zamankinden daha önemli bir hale geleceğini söyledi.

Kentsel dönüşümde tek taraflı fesih dönemi başladı!

Kentsel dönüşümde artık müteahhidin üçüncü kişilere borcundan dolayı vatandaşların taşınmaz mülklerine haciz ve tedbir uygulanmaması sağlandı. Kentsel dönüşüm projelerinin yarım kalmaması için tek taraflı fesih dönemi başladı...

AND Pastel’de 'Taşın düşün' dönemi başladı!

AND Gayrimenkul, Temmuz 2018’de yaşamın başladığı konut projesi AND Pastel’de kiracı olarak yaşamaya başlayanlara, kiralarını birikime dönüştürerek ev sahibi olma imkanı sağlıyor.

Sinpaş Marina Ankara Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı!

Sinpaş Marina Ankara'nın yeni etabı olan Yalı Vadi'de ön satış dönemi başladı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler lansman avantajlarından yararlanabiliyor.

İsmet İnönü dönemi Haberi

İsmet İnönü dönemi



Reisicumhur Taksim Gazinosu'nu şereflendirdi


Reisicumhur, Valimizin İstanbul'un imarı hakkında maketler üzerinde verdiği izahatı alaka ile dinlediler


    Taksim Gazinosu'nun açılış resmi dün yapılmıştır. Merasimde Dahiliye, Münakalat, Maarif vekilleri, mebuslar, Ordu Müfettişi General Fahreddin Altay, General Ali Faud, şehir meclisi azası, matbuat erkanı bulunmuşlardır. Saat 20.55'de Reisicumhur İsmet İnönü beraberinde Başvekil Dr. Refik Saydam olduğu halde Taksim Bahçesi'ni şereflendirmiş ve alkışlar arasında yeni açılan gazinoya dahil olmuştur. 

    Reisicumhur, gazinoda istirahat ettikleri müddet zarfında İstanbul Vali ve Belediye Reisi Dr. Lütfi Kırdar'ın gerek gazino hakkında, gerek orada hazır bulunan maketler üzerinde İstanbul'un imarına ait faaliyet etrafında verilen izahatı alaka ile...