25 / 07 / 2024

İsmet İnönü Mahallesi asfalt çalışmaları

İsmet İnönü Mahallesi asfalt çalışmaları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından şehir genelinde yollara asfalt seferberliğinin başlatıldığını belirtti.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi, İsmet Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Çanakkale'de kentsel dönüşüm krizi! 

2014'te Çanakkale İsmet Paşa Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümün üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen ilerleme kaydedilmedi. Mahallede riskli konutlarda yaşayan vatandaşlar ise bu duruma isyan etti. 

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Çanakkale'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeniden yapılandırılacak olan İsmet Paşa Mahallesi Sosyal Konutların Kentsel Yenileme toplantısının ilki gerçekleşti. Çataltepeliler Derneği'nde gerçekleşen toplantının ilkine hak sahiplerinin katılımı yoğun oldu.

Kocasinan Serçeönü baştan aşağı yenilendi!

Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’ni de baştan aşağı yeniledi. Kocasinan Belediyesi, Serçeönü Mahallesi’nde 7 bin 600 metrekare yürüyüş yolu, 4 bin 750 metrekare alanda 500 araçlık otopark ve 3 bin 400 ton asfalt serimi gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan Belediyesi yol yatırımlarını iki katına çıkaracak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi’nde yapımı devam eden yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Kocasinan Serçeönü yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Serçeönü Mahallesi Erciyes Siteleri’nde yapımı devam eden yol, kaldırım, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

İskenderun İsmet İnönü Mahallesi asfaltlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından şehir genelinde yollara asfalt seferberliğinin başlatıldığını belirtti.

İsmet İnönü Mahallesi asfalt çalışmaları Haberi

İsmet İnönü Mahallesi asfalt çalışmaları


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından şehir genelinde yollara asfalt seferberliğinin başlatıldığını belirtti. İsmet İnönü Mahallesi’nde İskenderun Belediyesi tarafından asfalt yol yapım çalışmaları hızla devam ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, şunları kaydetti: “Bilindiği üzere bir süre önce kent genelinde yollara sıcak asfalt çalışması başlatmıştık. Belediyemiz tarafından planlanan program çerçevesinde ihtiyaç duyulan mahalle yollarında sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Sorumluluk alanları çerçevesinde yer alan yolların asfaltlama çalışmalarına ara vermeden sürdürüyoruz.” dedi.


Fen İşleri Müdürlüğümüz İsmet İnönü Mahallesinde asfalt yol çalışmalarını tüm hızıyla sürüyor. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında, gerek İsmet İnönü Mahallesinde gerekse ilçemizin diğer mahallelerinde asfaltsız yol bırakmayacağız. Bu anlamda muhtarlarımız ile de iletişim halindeyiz. Bozulmuş, tahrip olmuş yollarda yama çalışmalarımızda diğer yandan devam ediyor." şeklinde konuştu.



İskenderun...