02 / 05 / 2024

ismet yıldırım açıklama

ismet yıldırım açıklama

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım hakkında yapılan asılsız haberler hakkında konuştu. Yıldırım : "Bu haberler kasıtlı yapılıyor. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım." dedi..

Müteahhitler kentsel dönüşüme yönelmeli!

İstanbul'un konut ve gecekondu sorununu çözmek amacıyla kurulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş, kuruluşundan bugüne kadar 70 bin aileyi ev sahibi yaptı...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

ismet yıldırım açıklama Haberi

ismet yıldırım açıklama

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kendisi ve bazı çalışanlarıyla ilgili yapılan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Kendisi hakkında haber yapılırken en ufak bir telefon açma nezaketinde dahi bulunulmadığını söyleyen Yıldırım, “Bu haberleri kasıtlı yapıyorlar. Onlarla mahkemede hesaplaşacağım” diye konuştu.  Hakkında karalama kampanyası başlatıldığını söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, suskunluğunu AKŞAM için bozdu. Yıldırım şöyle konuştu: 


1999 YILINDAN ÖNCE ALDIM 


“Benim elimdeki her şeyin belgesi var. 1982 yılında inşaat mühendisi oldum. Mezuniyet sonrası çalışmaya başladım. Babam da müteahhit olarak işler yapıyordu. Yani KİPTAŞ öncesi yoğun bir şekilde çalıştım. Bu yoğunluk 1999 yılına kadar devam etti. O gazetede yayımlanan meskenleri aldım. Bunların hepsini KİPTAŞ’a gelmeden edindim. Hepsinin de belgesi var.” 


VİLLADA 20 YILDIR OTURUYORUM 


“Şu anda Çengelköy’de 1994 yılında iskânını alıp oturmaya başladığım villayı 1999...