03 / 05 / 2024

ismet yıldırım rant vergisi

ismet yıldırım rant vergisi

İstanbul'un konut ve gecekondu sorununu çözmek amacıyla kurulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş, kuruluşundan bugüne kadar 70 bin aileyi ev sahibi yaptı...

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı oldu!

Ümraniye'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı İsmet Yıldırım kazandı. İsmet Yıldırım, 1999 yılından bu yana KİPTAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütüyor...

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul bu sene başlayabilir!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''Kanal İstanbul'un finanasmanında bir sorun yok. Rant projesi diye iddialar vardı bu doğru değil. Proje her an başlayabilir'' diye konuştu.

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

İsmet Yıldırım, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı!

20 yıllık KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım görevinden sonra, Ümraniye’ye başkan olmak üzere yola çıktı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

İsmet Yıldırım, AKP Ümraniye Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KİPTAŞ Genel Müdür'ü İsmet Yıldırım'ı Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

Binali Yıldırım: Medeniyetimiz imar rantına yenik düşmekten kurtulamıyor!

Başbakan Yıldırım, "Geçmişimiz, medeniyetimiz imar rantına her geçen gün yenik düşmekten kurtulamıyor." dedi.

Binali Yıldırım'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Komisyonda, Kanal İstanbul projesiyle 10 milyar dolarlık rant oluşturulacağı iddialarına yanıt verdi. Yıldırım “Ranttan zarar gelmez, kamu yararına olduğu sürece” dedi.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüm Türkiye için olmazsa olmaz bir reform!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Real Merter projesini ziyaret etti. Yıldırım, dönüşümün Türkiye için olmazsa olmaz bir reform olduğunu söyledi.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüme yeni düzenleme getirilmeli!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde yeni bir evreye geçilmesi ve yeniden bir düzenlemeyle dönüşüme başlamanması gerektiğini söyledi.

ismet yıldırım rant vergisi Haberi

ismet yıldırım rant vergisi

İstanbul'un konut ve gecekondu sorununu çözmek amacıyla kurulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kiptaş, kuruluşundan bugüne kadar 70 bin aileyi ev sahibi yaptı. Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım'la kentsel dönüşümde yaşanan sıkıntıları, sektörün sorunlarını ve Kiptaş'ın yol haritasını konuştuk. 


 Kiptaş bugüne kadar kaç konut yaptı? 

Kiptaş'ın atılım yılı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı 1994 yılıdır. Kendisinin önderliğinde bugüne kadar 70 bini aşkın konut hayata geçirdik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'ın da vizyonuyla sosyal konut çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. 


 Bugün neler yapıyorsunuz? 

Kiptaş'ın asıl görevi sosyal konut yapmak. Ancak bu konutlar için arazi bulmakta zorlanıyoruz. TOKİ Başkanı Mehmet Fatih Turan'la da görüşüyoruz. Seçimlerden sonra bin 500 konutluk bir yer satışa çıkardık. 80 bin müracaat geldi. Demek ki ciddi anlamda...