02 / 05 / 2024

İSMOB Fuarı 2015

İSMOB Fuarı 2015

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise alanında en büyük 3. fuarı olan İSMOB kapılarını bugün açıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açılışını yapacağı fuar 1 Şubat’a kadar sürecek. Fuarda 650 milyon dolarlık iş bağlantısı bekleniyor...

İSMOB Fuarı ne zaman açılıyor?

Türkiye'nin en büyük mobilya fuarı İSMOB, bugün İstanbul Fuar Merkezi- CNR Expo'da açılıyor. Fuara 100 binin üzerinde ziyaretçinin gitmesi bekleniyor..

Newjoy İSMOB'a katıldı!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan İSMOB Fuarı’nda iddialı bir ürün gamıyla yer alıyor.

Newjoy, 2017 İSMOB'a katılıyor!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 10 – 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek İSMOB Fuarı’na iddialı bir ürün gamıyla katılıyor.

Aldora, İSMOB 2017 Fuarı'ında!

Aldora Mobilya yenilen yüzüyle bu yıl sektörün önde gelen markalarının katıldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB Fuarına katılacak.

Teleset, İSMOB Fuarı 2017'ye katılıyor!

Türkiye’de elli yılı aşkın süredir evlerin yaşam kalitesini artıran TELESET, yeni ürünleriyle İSMOB Fuarı’nda…

İSMOB'da en çok ilgi çeken ürün Alfemo'dan oldu!

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Doğtaş teknoloji yoğun ürünleriyle öne çıkacak!

İSMOB Fuarı’na 1000 metrekarelik devasa bir stantla katılan Doğtaş, fuarda tasarım, inovasyon ve teknoloji ağırlıklı ürünleriyle ön plana çıkmayı hedefliyor.

Kids By Fatih Kıral, İSMOB'ta görücüye çıkıyor!

Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İsmob Fuarı’na ilk kez sadece kendi üretimi Çocuk ve Genç Grubu ile katılıyor

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Doğtaş, TÜYAP İSMOB Fuarı'na katılacak!

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2’lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan İSMOB Fuarı'nda öne çıkacak.

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

İSMOB Fuarı 2015 Haberi

İSMOB Fuarı 2015

Fuar kapsamında her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen İSMOB Tasarım Yarışması da gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılacak firmalar, oturma grubu, yatak odası, yemek odası, genç odası, aksesuar ve en iyi stand kategorilerinde yarışacaklar.


Dünyanın alanında en büyük 3. fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) kapılarını bugün açıyor. CNR Holding, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğinde, KOSGEB ve Ekonomi Bakanlığı desteğinde 13 salonda düzenlenecek, Türkiye’nin en büyük fuarı İSMOB’da birbirinden şık ve inovatif mobilya tasarımları sergilenecek. 1 Şubat’a kadar sürecek fuarın açılışı ise Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan ve CNR Holding CEO’su Cem Şenel’in katılımı ile yapılacak. Toplam 72...