03 / 05 / 2024

İSMOB Fuarı kaç gün sürecek

İSMOB Fuarı kaç gün sürecek

İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, 11. kez kapılarını açtı. 27 Ocak - 1 Şubat arasında CNR Expo’daki fuara yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, 25 - 28 Ocak arasında bir “Alım Heyeti Programı” da yapıldı.

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

İstanbul Mobilya Fuarı sektöre moral verdi!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) 5 kıtadan 81 ülkeyle kurulan ihracat bağlantıları sektöre moral verdi.

Newjoy İSMOB'a katıldı!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan İSMOB Fuarı’nda iddialı bir ürün gamıyla yer alıyor.

Newjoy, 2017 İSMOB'a katılıyor!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 10 – 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek İSMOB Fuarı’na iddialı bir ürün gamıyla katılıyor.

Aldora, İSMOB 2017 Fuarı'ında!

Aldora Mobilya yenilen yüzüyle bu yıl sektörün önde gelen markalarının katıldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB Fuarına katılacak.

Buka Sofa İsmob Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak!

10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı İsmob, mobilya sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor.

Teleset, İSMOB Fuarı 2017'ye katılıyor!

Türkiye’de elli yılı aşkın süredir evlerin yaşam kalitesini artıran TELESET, yeni ürünleriyle İSMOB Fuarı’nda…

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

İstanbul Mobilya Fuarı 10 Ocak'ta başlayacak!

TÜYAP ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 10-15 Ocak 2017 tarihlerinde 13. kez kapılarını açacak.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İSMOB Fuarı kaç gün sürecek Haberi

İSMOB Fuarı kaç gün sürecek

İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, 11. kez kapılarını açtı. 27 Ocak - 1 Şubat arasında CNR Expo’daki fuara yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, İstanbul Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde 25 - 28 Ocak arasında bir “Alım Heyeti Programı” da yapıldı.


6 gün boyunca dünyanın her yerinden binlerce ziyaretçinin ağırlanacağı fuara yönelik olarak düzenlenen alım heyetinde ABD, Cezayir, Fransa, Rusya ve Yunanistan’dan gelen 18 firma ve 55 Türk firmasının katılımıyla ikili iş görüşmeleri...