04 / 05 / 2024

İSMOB Fuarı nerede yapılacak

İSMOB Fuarı nerede yapılacak

İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, 11. kez kapılarını açtı. 27 Ocak - 1 Şubat arasında CNR Expo’daki fuara yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, 25 - 28 Ocak arasında bir “Alım Heyeti Programı” da yapıldı.

İstanbul Mobilya Fuarı sektöre moral verdi!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) 5 kıtadan 81 ülkeyle kurulan ihracat bağlantıları sektöre moral verdi.

Newjoy İSMOB'a katıldı!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan İSMOB Fuarı’nda iddialı bir ürün gamıyla yer alıyor.

Newjoy, 2017 İSMOB'a katılıyor!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 10 – 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek İSMOB Fuarı’na iddialı bir ürün gamıyla katılıyor.

Aldora, İSMOB 2017 Fuarı'ında!

Aldora Mobilya yenilen yüzüyle bu yıl sektörün önde gelen markalarının katıldığı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB Fuarına katılacak.

Buka Sofa İsmob Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak!

10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Mobilya Fuarı İsmob, mobilya sektörünün profesyonellerini bir araya getiriyor.

Teleset, İSMOB Fuarı 2017'ye katılıyor!

Türkiye’de elli yılı aşkın süredir evlerin yaşam kalitesini artıran TELESET, yeni ürünleriyle İSMOB Fuarı’nda…

İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı!

İstanbul'da gerçekleştirilecek İSMOB Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. Fuar için Avrupa turuna çıkan MOSDER yöneticileri Almanya’da düzenlenen WOM Mobilya Fuarı'nda gövde gösterisi yaptı.

İstanbul Mobilya Fuarı 10 Ocak'ta başlayacak!

TÜYAP ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 10-15 Ocak 2017 tarihlerinde 13. kez kapılarını açacak.

Fuar İzmir'in imar planına evet oyu veren üyelerden savunma istendi!

İzmir Büyükşehir’in Fuar İzmir’in jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu sorusuna cevap verememesinin ardından, başmüfettiş imar planına ‘evet’ oyu veren meclis üyelerinden savunma istedi.

İzmir Gaziemir'deki yeni fuar alanının imar planı müfettişlik oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’deki Fuar İzmir’in “jeolojik ve jeoteknik raporlarının nerede olduğu” sorusuna cevap veremedi. Muhakkik incelemesi sonrası mülkiye başmüfettişi İzmir’e geldi.

İSMOB'da en çok ilgi çeken ürün Alfemo'dan oldu!

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.

İSMOB Fuarı nerede yapılacak Haberi

İSMOB Fuarı nerede yapılacak

İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, 11. kez kapılarını açtı. 27 Ocak - 1 Şubat arasında CNR Expo’daki fuara yönelik olarak Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, İstanbul Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri organizatörlüğünde 25 - 28 Ocak arasında bir “Alım Heyeti Programı” da yapıldı.


6 gün boyunca dünyanın her yerinden binlerce ziyaretçinin ağırlanacağı fuara yönelik olarak düzenlenen alım heyetinde ABD, Cezayir, Fransa, Rusya ve Yunanistan’dan gelen 18 firma ve 55 Türk firmasının katılımıyla ikili iş görüşmeleri...