21 / 05 / 2024

ispark heyeti silikon vadisinde neler yaptı

ispark heyeti silikon vadisinde neler yaptı

İSPARK, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla teknoloji üssü metropol kentlerde incelemelerini sürdürüyor. İSPARK heyeti, Cisco, Apple, Microsoft, Oracle, Adobe, Creative ve HP gibi şirketleri bünyesinde barındıran Silikon Vadisi’nde

Silikon Vadisi milyarderlerinin desteklediği New Kaliforniya şehri 18 bin 600 dönüm olacak!

Silikon Vadisi’nin milyarderleri tarafından desteklenen New Kaliforniya şehri yaklaşık olarak 18 bin 600 dönüm olacak. İşte detaylar...

Memur ve memur emekli zammı: Memur zammında hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? Son dakika!

Memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? İşte son dakika...

A101’de ne varsa indirimli! Basık tencere 200 TL’ye, silikon saplı soyacak 15 TL’ye, hazneli rende 22,50 TL’ye düştü!

A101 yeni indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden paylaşırken, yarın (18 Mayıs) basık tencere 200 TL’ye, silikon saplı soyacak 15 TL’ye, hazneli rende 22,50 TL’ye düşecek. İşte 18 Mayıs Perşembe A101 fiyat listesi...

Fed, Silikon Vadisi Bankası'nın iflasından yetersiz denetimi sorumlu tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflası ile yaptığı değerlendirme sonuçlarını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamada yönetim ve yetersiz denetim suçlu olarak gösterildi.

Dünya 5G teknolojisine odaklandı! Silikon Vadisi'nden 75 milyon dolar yatırım

California, 19 Nisan (Reuters) - Silikon Vadisi 5G çip girişimi EdgeQ Inc Çarşamba günü, şirketin teknolojisini Telekom operatörleri de dahil olmak üzere müşterilere satmaya başlamasıyla birlikte üretimdeki artışı finanse etmek için 75 milyon dolar topladığını söyledi.

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Silikon Vadisi Bankası ''kötü yönetim'' nedeni ile iflas etti!

ABD Merkez Bankası (Fed) Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Barr, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının nedeninin "kötü yönetim" olduğunu belirtti. Barr'a göre, bankanın yönetimi faiz oranı ve likidite riskini etkin bir şekilde yönetemedi ve bu nedenle iflas kaçınılmaz hale geldi.

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tüketici hakem heyetine müracaat etmek isteyen kimseler başvurularda önem teşkil eden parasal sınırı araştırıyor. Peki, Tüketici Hakem Heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Bilirkişi heyeti: Akyaka İmar Planı Revizyonu kanuna uygun değil!

Akyaka İmar Planı Revizyonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilirkişi heyeti konuya ilişkin raporlarını hazırladı. Raporda, Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun kanuna uygun olmadığı ifade edildi.

Oracle, Silikon Vadisi'nden taşınıyor!

Teknoloji devi Oracle, şirket merkezini Silikon Vadisi'nden Texas’ın başkenti Austin'e taşıma kararı aldı. 

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti Türkiye'de!

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti, iki ülke arasındaki uçuşların yeniden başlamasından sonraki ilk çalışma ziyareti için Türkiye'ye geldi.

ispark heyeti silikon vadisinde neler yaptı Haberi

ispark heyeti silikon vadisinde neler yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve beraberindeki heyet, Amerika Birleşik Devletleri’nde ekonominin kalbi olan ve dünyaca ünlü Cisco, Apple, Microsoft, Oracle, Adobe, Creative ve HP gibi şirketleri bünyesinde barındıran Silikon Vadisi’nde incelemelerde bulundu.


Başta otoparkçılık olmak üzere tekne park, taksi durakları, cep otogarı ve akıllı bisiklet gibi farklı alanlarda İstanbullulara hizmet veren İSPARK, hızlı, konforlu ve daha kaliteli hizmet vermek amacıyla teknolojik yenilikleri bünyesine almaya devam ediyor. Uluslararası arenada tanınmış, teknoloji ve inovasyon alanında önde gelen firmaların merkezi olan bölgede önemli teknolojik ve elektronik yenilikler, bilişim ve dijital ürünler yakından incelendi.


Dünyaca ünlü şirketlerle görüşen İSPARK heyeti, kent genelinde otopark, tekne park, taksi ve minibüs durakları, heliport, akıllı bisiklet ve cep otogarı...