03 / 05 / 2024

İSPARK sempozyum

İSPARK sempozyum

İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakmak tarafından kuruldu.

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Fiyat performans telefon arayanlara müjde! Carrefour'dan Tecno Spark 9'a kampanya başladı

Carrefour fiyat performans ürünlerindeki kampanyalarını Mayıs ayında da sürdürüyor. Carrefour'un ''Tecno Spark 9'' telefonlara CarrefourSA Kart'a Özel  %26 avantaj sunduğu kampanyayı duyurdu. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Bütçe dostu Tecno Spark 8C'ye çılgın indirim! Carrefour'un bu kampanyası kaçmaz

Nisan ayını kampanya ile geçiren Carrefour, tam bir fiyat performans ürünü olan Tecno Spark 8C'ye Carrefoursa kart'a özel yüzde 21 indirim imkanı sunuyor. İnternete özel Fırsat bitmeden değerlendirmek isteyenler acele edin.

Tecno Spark 10 Pro sahne ışıkları altında! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Bir Tecno Spark 10 Pro edinin! İşte akıllı telefonun teknik özelliklerini ve tasarımını incelemek için detaylar...

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Techno Spark 8 Pro MediaMarkt'​​​​​​​ta! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'yu satışa sundu. Peki, Teknosa​​​​​​​'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

50 MP Kameralı Tecno Spark 8 Pro'ya indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'ya web'e özel indirim uyguladı! Peki, Vatan Bilgisayar'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Tecno Spark 6 Go'ya şaşırtıcı indirim! 2022 Mart fiyat listesi...

Teknosa akıllı telefon satışları azaldığı için Tecno Spark 6 Go'ya büyük bir indirim yaptı! İndirim sonrası fiyatları duyunca bu cihazı satın almaya koşacaksınız! İşte Tecno Spark 6 Go 2022 Mart fiyat listesi...

Eyüp'ün otopark sorunu çözülüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İSPARK Genel Müdürü Nurettin Korkut'u ziyaret etti. Ziyarette Başkan Remzi Aydın ve Genel Müdür Nurettin Korkut, Eyüp'te mevcut otoparkları ve otopark sorunlarını konuştu.

İSPARK'tan Üsküdar'a 216 araçlık otopark!

Üsküdar Belediyesi’nin tamamlanan yeni binasının altında bulunan 216 araçlık otopark İSPARK tarafından işletmeye açıldı. 216 araçlık katlı otopark, modern görünümü ve güvenlik ekipmanlarıyla sürücülere hizmet verecek.

Büyükçekmece sahilindeki pazar yerine Danıştay kararı!

Danıştay 8'inci Dairesi, Büyükçekmece sahilindeki dolgu alanının İSPARK tarafından pazar yeri olarak işletilmesini hukuka uygun bulmadı. Vatandaşlar, sahildeki yürüyüş yollarının pazara dönüşmesinden rahatsızdı.

İSPARK otoparkları yenileniyor!

İstanbul genelinde otopark alanlarında bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları yapan İSPARK, açık ve katlı otoparklarını teknolojik sistemlerle yeniden düzenliyor.

İSPARK sempozyum Haberi

İSPARK sempozyum



İstanbullu sürücülerin karşısına en büyük sıkıntısı olarak çıkan ‘otopark’ sorunu, İSPARK ev sahipliğinde düzenlenecek sempozyumda masaya yatırılacak 


İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak. 


UZMANLAR KATILACAK



İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK öncülüğünde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Ulaşım ve Araç Park alanları sempozyumu, İstanbul’da gerçekleştirilecek. Uluslararası İntertraffic fuarı kapsamında düzenlenen sempozyuma alanında uzman kişiler, akademisyenler, yerel yönetim temsilcileri ve iş dünyasından yerli ve yabancı birçok davetli katılacak. 


Avrupa Park Birliği Başkanı Nick Lester ve sektörün öncüsü Victoria Ulaşım Politikaları Enstitüsü koordinatörü Todd Litman’ın da yer alacağı sempozyum, dünyanın farklı ülkelerinden ulaşım ve park sistemleri konusunda yönetici ve sektör profesyonellerini ağırlayacak 


ÇÖZÜM AMAÇLI PROJELER



30-31 Mayıs tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi konferans salonunda 2 gün sürecek...