29 / 04 / 2024

İspark yeni otoparklar

İspark yeni otoparklar

İstanbul’ un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. İspark, Kadıköy’e dönme dolap otopark inşa edecek...

Yedieminlerde bulunan araçların satışında yeni düzenleme...

Yediemin otoparklarındaki atıl duran 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması için uygulamaya sunulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçileceği açıklandı. Bu kapsamda, vatandaşlar yarından itibaren 10 gün içinde araçlarını geri alabilecek. İşte ayrıntılar...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Yeni yapılarda otopark zorunluluğu ne olacak?

Kentsel dönüşüm ile yeni yapılacak olan binalarda otoparkların ne olacağı merak konusu ne oldu. Olaycom.'dan Günay Yumruktay  bugünkü köşe yazısında otopark zorunluluğunu kaleme aldı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki otoparkların tahliyesiyle ilgili karar!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bulunan otoparkların İSPARK tarafından işletilmesiyle ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan tahliye ve olası yıkım kararların engellenmesi için 30 bin liralık teminat yatırılması şartıyla konulan tedbir, itiraz üzerine yine 30 bin lira yatırılması şa

Konut ve iş yeri otoparklarında ısı yalıtımı zorunlu oluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanarak 22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Yeni Otopark Yönetmeliği ile konut ve iş yeri otoparklarında ısı yalıtımı zorunlu hale geliyor.

İstanbul'da 35 yeni otopark hizmete açıldı!

İSPARK yeni otoparklar açarak araç kapasitesini artırıyor. İstanbul'da yaşanan otopark sorununa çözmek için 10 bin araç kapasiteli 35 yeni otopark hizmete açıldı.

İSPARK otoparkları yenileniyor!

İstanbul genelinde otopark alanlarında bakım onarım ve çevre düzenleme çalışmaları yapan İSPARK, açık ve katlı otoparklarını teknolojik sistemlerle yeniden düzenliyor.

Melikgazi Belediyesi otoparkları yer altına indirecek!

Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, yeni konut ve ticaret imar adalarında bina ve iş yerlerine hizmet edecek olan otoparkların yer altına yapılmasını teşvik edeceklerini söyledi.

İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak!

İSPARK, İstanbul'un trafik çilesine çare üretebilmek adına bir 'Otopark Master Planı' hazırladı. Bu plan çerçevesinde 2019 yılına kadar İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak.

Sakarya'ya yeni otoparklar inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Toçoğlu, "Şehir merkezi ve ilçelerimiz her geçen gün gelişiyor. Ulaşım alanındaki yaşanabilecek yoğunluğu yeni otoparklar inşa ederek ortadan kaldırmayı hedefliyoruz" dedi.

İspark yeni otoparklar Haberi

İspark yeni otoparklar

İspark, otopark kapasitesi yetersiz olan alanlarda en verimli sonuç alabileceği teknolojik otoparkları hayata geçirmeye devam ediyor. 


İstanbul’un en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa çözüm arayışında olan İspark, dünyadaki otopark teknolojilerini yakından izliyor. Carlift, combilift, dönme dolap gibi otopark teknolojilerini hizmete sunan İspark son olarak yatay dönme dolap otoparkı Kadıköy Açık Otoparkı’nda hizmete sokmaya hazırlanıyor. 12 araç kapasiteli yatay dönme dolap otopark sistemi diğer otoparklarda da kademeli olarak hizmete girecek. İspark yetkilileri, 24 araç kapasiteli yatay dönme dolap otoparklarla ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Elektromekanik mobil yatay polipark sistemiyle sürücüler araçlarını kendileri park edebilecek. Daha seri araç park etme ve çıkış yapabilme özelliklerine sahip olan yeni otopark sisteminde 45 saniyede 6 aracın aynı anda parklanabilme ve araç verebilme avantajına sahip olduğu...