29 / 04 / 2024

ısparta Adese AVM

ısparta Adese AVM

Adese, Isparta'daki ikinci mağaza açılışını geçtiğimiz günlerde Şarkikarağaç'ta düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi. Açılış töreni; Şarkikaraağaç protokolü, İttifak Holding ve Adese yöneticileri ile Şarkikaraağaç halkının katılımıyla gerçekleşti.

Adese AVM Isparta Şarkikaraağaç'ta mağaza açtı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret Isparta'da bulunan Şarkikaraağaç'ta bir mağaza açtı.

Adese AVM Isparta Yalvaç Leblebiciler'de şube açtı!

Adese Alışveriş Merkezileri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese AVM Isparta Yalvaç Leblebiciler'de şube açtı. Şube, Leblebiciler Cumhuriyet caddesinde yer alıyor...

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu taşınmazlarının tapu devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamı kapatmasının ardından, Kule Site AVM'deki 62 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 8 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'deki 7 bağımsız bölümün, Kule Site AVM'nin 8 bağımsız bölümün tapu devirleri tamamlandı. 

Adese, gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon Türk Lirası tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamının ödemesini yaparak, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devrini de başlattı.

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Peker GYO, Konya Kulesite AVM'yi almak için harekete geçti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Konya Merkez'de yer alan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satın alınması ile ilgili Adese Alişveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ile görüşmelere başladı...

Adese AVM kira sertifikası ihraç edecek!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. gelir elde etmek amacıyla kira sertifikası ihracına ilişkin sözleşme imzaladı.

Isparta otogarı yaşam ve kültür merkezi olacak!

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Isparta’ya Roserium AVM geliyor!

Isparta’da Özel İdare’ye ait 75 bin metrekarelik atıl alanda AVM projesi başlayacak. AVM projesi için ulusal bazda proje yarışmasına çıkılacak.Projenin 2 yıl içerisinde bitirilmesinin amaçlandığını belirtti.

Isparta’ya 3. AVM geliyor!

Isparta’yı 2010 yılında Alışveriş Merkezi(AVM) kültürüyle tanıştıran Iyaş, yeni bir hamleye hazırlanıyor. Iyaş’ın eski KİPA alanında Outlet Center AVM projesi uygulayacağı öğrenildi.

Adese, Aksaray Park Site AVM'yi devrediyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Adese AVM Kızılcahamam'da mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Ankara Kızılcahamam'da 350 metrekare toplam alana sahip mağaza için kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Adese AVM Yenimahalle'de mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 450 metrekarelik mağaza için kira sözleşmesi imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Adese AVM Kazan'da depo kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Kazan Ankara'da 6.060 mt2 toplam alana sahip depo kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Adese AVM Bolu mağazasını kapatıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Bolu Atatürk Bulvarı'nda yer alan şubelerinin yapılan verimlilik incelemesi sonucu 1 Ağustos 2015 tarihinde kapatılmasına karar verildiğini KAP'a bildirdi.

ısparta Adese AVM Haberi

ısparta Adese AVM

Mağaza açılışıyla ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Mağaza açılışlarımızı hızla sürdürüyoruz. Isparta'daki ilk mağaza açılışımızı Nisan ayında Yalvaç'ta yapmıştık. 


Şarkikaraağaç'ta açtığımız mağazamızla birlikte İsparta'da ikinci, toplamda ise 138'inci mağazaya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şarkikaraağaç; ekonomisiyle, tarihiyle, halkıyla köklü bir geçmişe sahip. Biz de Adese'nin 23 yıllık deneyimini Şarkikaraağaç halkıyla buluşturarak bu zengin birikime katkı sağlamak istiyoruz. 

Adese, tüm Şarkikaraağaçlılara hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Adese, 400 metrekarelik market alanında, 5 kasa ve 14 personel ile gıdadan şarküteriye, temizlikten kozmetiğe, oyuncaktan zücaciyeye kadar 5 bin çeşit ürün...