19 / 05 / 2024

ısparta antalya karayolu yol yapım çalışmaları

ısparta antalya karayolu yol yapım çalışmaları

Çeşitli açılış ve temel atma törenleri için Isparta’ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya - Isparta karayolundaki Dereboğazı yolunun ihalesinin yapıldığını aktardı...

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Isparta, Antalya ve Burdur'da bazı yerler sit alanı ilan edildi!

 Isparta, Antalya ve Burdur illerinde yer alan bazı bölgeler, 1 ile 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Korkuteli-Antalya karayolu surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak!

Büyük İskender'in geçemediği, Korkuteli-Antalya karayolu nedeniyle 1950'lerde yıkılan surlar yeniden inşa edilip, birleştirilecek. Karayolu ise surların altından inşa edilecek alt geçitle bağlanacak.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin 2 soru mecliste!

Bodrum-Antalya karayolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, hazırladığı soruları Bakan Turhan'a sordu...

Isparta-Burdur karayolu kamulaştırmaları TBMM'de!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta-Burdur karayolunun geçeceği yerlerde yapılacak kamulaştırmaları meclis gündemine taşıdı..

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Isparta'da bir ayda 483 konut satıldı!

2016 Yılı Kasım Ayı Konut Satış istatistikleri Antalya, İsparta ve Burdur İli sonuçlarını TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel açıkladı.

Konya Alacabel Tüneli 3 ayda tamamlanacak!

Seydişehir- Antalya karayolu üzerinde yapımına başlanan 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli için yapım çalışmaları sürüyor.

Antalya Döşemealtı’ndan Isparta’ya yeni yol yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu ilçesine bağlı Karaöz Mahallesi ile Döşemealtı ilçesine bağlı Ekşili Mahallesi’ni birbirine bağlıyor.

ısparta antalya karayolu yol yapım çalışmaları Haberi

ısparta antalya karayolu yol yapım çalışmaları


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümetimiz, işadamlarının önünü açmak için çok sayıda bürokratik engelleri kaldırdı. Daha da kaldırılacak şeyler var" dedi.


Çeşitli açılış ve temel atma törenleri için Isparta’ya gelen Bakan Veysel Eroğlu, Barida Otel'de düzenlenen Isparta vergi rekortmenleri ödül törenine katıldı. Kurumlar Vergisi'nde Isparta’da en çok vergi ödeyen Metro Mühendislik firması adına Mustafa Özaydın'a  ödülünü sunan Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Isparta'ya 420 milyon liralık yatırım müjdesi verdiğini ve bu müjdelerin devam edeceğini söyledi. Eroğlu, "Hükümetimiz şu ana kadar 4,2 milyar liralık yatırım yapmış. Ama ne yapılsa azdır. Burayı tarımda değil, sanayide, turizmde, sağlık turizminde de geliştirmek istiyoruz. Isparta gülünü tanıtmak istiyoruz" diye konuştu.


Eroğlu, 8 Mart 2013'te Isparta'ya geldiğinde 45 müjde...