18 / 07 / 2024

ısparta belediyesi asfaltlama çalışmaları

ısparta belediyesi asfaltlama çalışmaları

Isparta Belediyesi yeni dönem altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metre uzunluğundaki 110 Cadde’ den başlattı...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Isparta Belediyesi'nden yeni sağlık merkezi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi kente Sağlık Merkezi hizmet binası kazandırıyor.

Isparta Belediyesi'nden 7.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Isparta Belediye Başkanlığı tarafından Merkez İlçesi'ne bağlı Ayazmana Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Isparta Belediyesi'nden ticari bina kiralama ihalesi 26 Nisan'da!

Isparta Belediye Başkanlığı tarafından Gülcü Mahallesi 6 bin 956,09 metrekarelik alandaki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina kiralanıyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da yapılacak...

İzmir Yeşildere Yolu açılıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladığı Yeşildere yolunu da Perşembe gününden itibaren tamamen trafiğe açacak

Isparta Belediyesi Burdur Şeker Fabrikası'na talip oldu!

Isparta Belediyesi, hükümetin zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirme kararı aldığı Türkiye’deki 14 şeker fabrikasından biri olan ve 18 Nisan’da ihaleye çıkan Burdur Şeker Fabrikası’na talip oldu. 

Isparta Belediyesi'nden 7.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Isparta Belediyesi, Merkez, Ayazmana Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 13 Mart Salı günü yapılacak..

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internette!

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü artık internetten de hizmet vermeye başladı.

Isparta otogarı yaşam ve kültür merkezi olacak!

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

ısparta belediyesi asfaltlama çalışmaları Haberi

ısparta belediyesi asfaltlama çalışmaları


Isparta Belediyesi yeni dönem altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metre uzunluğundaki 110 Cadde’den başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü’nce yorgun asfaltı freze ile kaldırılan caddede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce başta yağmur suyu olmak üzere altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanması ve caddenin dayanıklı asfalta kavuşturulması planlanıyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, geçen dönem altyapı çalışmalarında yüzde 70 oranına ulaştıklarını ve kalan yüzde 30’luk bölüm ile şehrin tamamının dayanıklı asfalta 3 yıl içerisinde kavuşacağını söyledi. Başkan Günaydın, seçim çalışmalarında Isparta halkına verdiği sözlerin yerine getirilmesi amacıyla çalışmaların geçen dönem olduğu gibi bu...