28 / 04 / 2024

Isparta belediyesi hayvan barınağı

Isparta belediyesi hayvan barınağı

Isparta Belediyesi eski Burdur Yolu üzerine yeni bir hayvan barınağı kazandırıyor. Barınakta kedi ve köpekler için ayrı ayrı hastane, kısırlaştırma merkezleri, ameliyathane yer alacak

İki ildeki 47 adet arsa, iş yeri ve arazi 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Isparta Belediyesi ve Trabzon Maçka Belediyesi 47 adet gayrimenkulü 113 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Isparta'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Isparta Belediyesi, Isparta ili, Merkez ilçesi, Deregümü Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Isparta'da yol ortasında kalan ev yıkıldı!

Isparta Belediyesi Hisar Mahallesi'nde tamamı yolda kalan ve trafik güvenliğini zora sokan 211 metrekarelik müstakil evin yıkımı gerçekleşti.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Isparta Yaşlı Bakım Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, kente yeni bir yaşlı bakım merkezi inşa ediyor.

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta Belediyesi Sağlık Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi, sağlık merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Isparta'ya 60 dönümlük millet bahçesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi Binbirevler Mahallesinde bulunan ve şehrin terası olarak tanımlanan 60 dönümlük alan üzerine Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta Belediyesi'nden yeni sağlık merkezi!

Çalışmalarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi kente Sağlık Merkezi hizmet binası kazandırıyor.

Isparta Gülcü'de 10 yıllığına kiralık ticari bina!

Isparta Belediyesi, Gülcü Mahallesi'ndeki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina olarak kiralama işi ihale ediliyor. İhale 7 Ağustos'ta yapılacak..

Isparta Belediyesi Burdur Şeker Fabrikası'na talip oldu!

Isparta Belediyesi, hükümetin zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirme kararı aldığı Türkiye’deki 14 şeker fabrikasından biri olan ve 18 Nisan’da ihaleye çıkan Burdur Şeker Fabrikası’na talip oldu. 

Isparta belediyesi hayvan barınağı Haberi

Isparta belediyesi hayvan barınağı


Isparta Belediyesi eski Burdur Yolu üzerinde Hayvan Barınağı kurma çalışmalarına devam ediyor. İçerisinde kedi ve köpek evlerinin bulunduğu hayvan barınağında, kedi ve köpekler için ayrı ayrı hastane, kısırlaştırma merkezleri, ameliyathane, anne ve yavruların aynı yerde kalabilecekleri yuvalar, normal yuvalar ve karantina bölgeleri de yapıldı. Köpekler için ayrıca ormanlık alan içerisinde doğal barınaklarda bulunacak. Bakımı tamamlanan hayvanlar doğal oltamda yaşayacak.

49 dönümlük ormanlık alan içerisinde yapım çalışmalarını inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, barınağın tamamen bakir bir alan içerisinde bulunduğunu ve bu alana adeta bir şehir kurulduğunu söyledi. Hayvan barınağı için en yakın yerleşim alanı olan ve 2 kilometre uzaklıktaki Mehmet Tönge Mahallesi bölgesinden altyapı getirildiğini aktaran Başkan Günaydın, altyapı içerisinde doğalgaz, pis ve temiz su, elektrik hatlarının...