18 / 07 / 2024

ısparta cuma pazarı asfaltlama çalışmaları

ısparta cuma pazarı asfaltlama çalışmaları

Isparta Belediyesi yeni dönem altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metre uzunluğundaki 110 Cadde’ den başlattı...

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Isparta Şehir Hastanesi 24 Mart Cuma günü açılacak!

Mersin ve Yozgat'tan sonra inşaatı tamamlanan Isparta Şehir Hastanesi de kapılarını hastalara açtı. Isparta Şehir Hastanesi'nin resmi açılışı ise 24 Mart Cuma günü yapılacak.

Kastamonu Taşköprü otobüs terminaline kavuşuyor!

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Serik Cuma Pazarı'na yeni proje!

Atalya Serik'te yapılacak Cuma Pazarı'nın yeni projesi tanıtıldı. Başkan Ramazan Çalık, "Bu pazarımızdan sonra Serik'e Turizm Pazarı'nı da kazandıracağız. 2-3 ay içerisinde işlem ve ihaleleri bitirip Cuma Pazarı projemizi de 6 ay içinde hizmete açacağız" dedi.

Isparta Pınar Pazarı Kooperatifi'ne 23 yıl sonra tapu!

Pınar Pazarı Kooperatifi üyeleri, yıllardır oturdukları evlerinin tapularına 23 yıl sonra kavuşuyor. 1993 yılında kurulan ve 1995 yılında inşaatına başlanılan Pınar Pazarı Kooperatifi'nde 2004 yılında elektrik ve su işlemleri tamamlandıktan sonra oturulmaya başlanılmıştı.

Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Temeli atılan Mevlana Kapalı Pazar yerinde incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “ 2017 yılında Mevlana Kapalı Pazar yerini hizmeti açmayı ve Cuma pazarını buraya taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Dede Özkaraca: Toki'nin en büyük sorunu pazar yeri!

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Dede Özkaraca, TOKİ bölgesinin en büyük sorunu olan pazar yeri ile ilgili çalışmaların başladığını belirterek, pazar yerinden yer isteyen esnafların Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmalarını istedi.

Şile Cuma pazarı yeni yerine taşınıyor!

Taşınacak olan halk pazarının yeni yeri pazarcı esnafını ve vatandaşları ağırlamak için gün sayıyor. 13 Mayıs Cuma gününden itibaren pazar alanı Karanlık kısık sokakta misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Karabük SGK binasının temeli atıldı!

Cuma Pazarı eski Hal Binasının bulunduğu alana yapılacak olan Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Karabük SGK Hizmet Binasının temeli atılıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının yerine yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binasının temelini atacaklarını duyurdu.

Karabük'e modern SGK Binası yapılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İI Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İI binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu.

Isparta'nın tamamı üç yılda asfaltlanacak!

Isparta Belediyesi yeni dönem altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metre uzunluğundaki 110 Cadde’ den başlattı...

ısparta cuma pazarı asfaltlama çalışmaları Haberi

ısparta cuma pazarı asfaltlama çalışmaları


Isparta Belediyesi yeni dönem altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını Bahçelievler Sosyal Tesisleri ile Cuma Pazarı arasında kalan bin 500 metre uzunluğundaki 110 Cadde’den başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü’nce yorgun asfaltı freze ile kaldırılan caddede Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce başta yağmur suyu olmak üzere altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların 10 gün içerisinde tamamlanması ve caddenin dayanıklı asfalta kavuşturulması planlanıyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, geçen dönem altyapı çalışmalarında yüzde 70 oranına ulaştıklarını ve kalan yüzde 30’luk bölüm ile şehrin tamamının dayanıklı asfalta 3 yıl içerisinde kavuşacağını söyledi. Başkan Günaydın, seçim çalışmalarında Isparta halkına verdiği sözlerin yerine getirilmesi amacıyla çalışmaların geçen dönem olduğu gibi bu...