18 / 05 / 2024

Isparta eski İl Özel İdare binası turizm alanı

Isparta eski İl Özel İdare binası turizm alanı

Isparta İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü geçici olarak yeşil alan ilan edilen eski İl Özel İdare binasının ticari ya da turizm alanı olarak ilan edilmesi için Belediye Meclisi'ne itirazda bulundu.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Isparta Çayboyunda Emre Mahallesi köprüsü kavşağında hayata geçirilen Isparta Sağlık Merkezi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Urla'da kaçak yapı iddiası!

CHP İzmir Eski İl Başkanı Kemal Karataş'ın Urla'da yer alan beşte dört hisse sahibi olduğu arazide, diğer hisse sahibi Murat Akyol’dan habersiz ruhsatsız yapılar yaptırıp kiraya verdiğini iddia edildi.

Isparta'da eski binalar yıkılıyor!

Isparta'da yaklaşık üç yıl önce başlatılan 'Kentsel Dönüşüm' projesi kapsamında tüm eski yapılar yıkılacak ve yerine akıllı binalar, depreme dayanıklı binalar yapılacak.

Osmangazi Çarşı Karakolu hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen düzenleme çalışmalarının ardından Fomara’daki eski İl Emniyet Müdürlüğü binasının giriş katına taşınan Çarşı Polis Karakolu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı törenle açıldı

Isparta Yalvaç Bakımevi için ilk kazma vuruldu!

Isparta Yalvaç İlçesi'ne bir yaşlı bakımevi kazandırmak için harekete geçen hayırsever işadamı Mustafa Büyükkutlu, hafta sonu nihayet ilk kazmayı vurdu.

Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir'in hizmetlerini eleştirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet politikalarını ve icraatlarını eleştirdi

Ordu'ya AVM geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, AVM'nin Altınordu İlçesi'nde Durugöl Mahallesi'ndeki eski İl Özel İdaresi Binasının olduğu yere yapılmasını kararlaştırdı. AVM'nin ihalesi Haziran ayında yapılacak.

Milas'ta eski hastaneler yeniden sağlık hizmeti verecek!

Milas Devlet Hastanesi’nin Ahmet Çavuş Mahallesi’nde bulunan eski hizmet binası, yürütülen yeni projeyle beraber yeniden sağlık hizmeti verecek.

Eskişehir’de 2015 yılında 22 bin 234 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Eskişehir’de 2015 yılında satış sonucu el değiştiren konut sayısının 22 bin 234 olduğunu açıkladı. Eskişehir genelinde konut satışları 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 11,6 oranında arttı.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Büyükşehir, Shining Star Awards’tan 3 ödül aldı!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Gala Gecesi düzenlendi. Gecede Eskişehir Büyükşehir 3 ödül aldı.

Isparta eski İl Özel İdare binası turizm alanı Haberi

Isparta eski İl Özel İdare binası turizm alanı

ISPARTA Belediye Meclisi Koruma Amaçlı imar Planı'na yapılan itirazları görüştü. İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü geçici olarak yeşil alan ilan edilen eski İl Özel İdare binasının ticari ya da turizm alanı olarak ilan edilmesi için Belediye Meclisi'ne itirazda bulundu. Yapılan oylamada komisyon raporu AK Partililerin itirazına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. 


Sabah...