07 / 07 / 2024

ısparta konutları son durum

ısparta konutları son durum

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar, ekspertis ve yol gösterici olmanın kurallara bağlı olduğunu belirterek, Isparta’daki konut sektörünü değerlendiriyor.

70 metrekare prefabrik ev kaç para? İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Prefabrik konutlar son zamanların en beğenilen ve tercih edilen yapıları arasındadır. Vatandaşlar, prefabrik evlerin metrekare metrekare ne kadar olduğunu sorguluyor.

Trabzon'da konutlar son 1 yılda yüzde 13.77 değer kazandı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın güncel verilerine göre Trabzon‘da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 13.77 oranında değer kazandı.

Isparta'da son 10 yılda yapılan TOKİ konutları TBMM'de!

Isparta'da son on yılda TOKİ'nin ürettiği sosyal konut sayısına ve 2002-2018 yılları arasında Bakanlıkça Isparta'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde...

Çeşme son 4 yılda yüzde 132 değerlendi!

Alaçatı‘da konut fiyatları 780 bin TL'den başlıyor. Endeksa'nın verilerine göre Çeşme‘de konutlar son 1 yılda yüzde 28 değer kazandı.

Karat 34 Konutları son fiyat listesi!

Karat 34 Konutları son fiyat listesi 304 bin TL'den başlıyor. Konutların yanı sıra ofislere de yer verilen projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ Düzce Camikebir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Düzce Camikebir Konutları son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 138 adet konut bulunuyor.

Referans Bahçeşehir Konutları son güncel fiyat listesi!

Referans Bahçeşehir Konutları Kiler GYO tarafından İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Fiyatların 340 bin TL'den başladığı projede konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

TOKİ Isparta Konutları için destek bekleniyor!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, TOKİ'nin Isparta'ya konut yapmayacak iddialarını yanıtladı. Ersal, ''Haber asılsızdır. TOKİ'nin bu yıl temelinin atılması için destek bekliyoruz'' diye konuştu.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

3. Etap Gebze Emlak Konutları son başvuru!

Başvuru dönemi bugünden itibaren başlayan 3. Etap Gebze Emlak Konutları'nda daireler kura çekilişi ile satılacak. Peki 3. Etap Gebze Emlak Konutları son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 67 adet daire mevcut. İşte TOKİ Manisa Demirci Konutları son başvuru tarihi...

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları son başvuru günü!

Denizli Karahayıt 258 Adet Toplu Konut Projesi dahilinde 80 adet Standart konut açık satış usulü ile 1 Eylül – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunuluyor.

TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan proje 12 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Ordu Mesudiye Konutları son başvuru tarihi...

ısparta konutları son durum Haberi

ısparta konutları son durum

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar’dan isabetli öneri “Zam anında değil zamanında alın” giderek büyük şehir kategorisinde mutlu yaşam bölgesi haline gelen Isparta’da gayrimenkul alıcı ve satıcılarının kaliteyi ve garantiyi seçmeleri için gerekli ofisin hizmete girdiği ve Isparta’daki danışmanlık düzeyindeki bir eksikliğin giderildiği anlaşıldı Alıcı ve satıcılara yol haritası olan Mustafa Başar, ekspertis ve yol gösterici olmanın kurallara bağlı olduğunu belirterek, sohbete şu sözlerle başlıyor.


Başar; “Dövizdeki artış, İnşaat demirindeki artış ve diğer emtialara gelen zamlar inşaat maliyetlerine henüz yansımadı, zira birçok gayrimenkulün projesinin kurdaki dalgalanmadan önce inşaat imalatını tamamladığından dolayı fiyat artışlarının henüz tetiklemediğinin altını çizerek“gayrimenkul almanın şu ara tam zamanı“ diyoruz 


-Mega Gayrimenkul Danışmanlık kuruluş amacı ve Hizmetleri hakkında kısa bir açıklama yapar mısınız? 


Başar; Mega gayrimenkul sektördeki eksikleri ve aksaklıkları...