06 / 05 / 2024

ısparta miller bahçesi

ısparta miller bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi yaparak, kişi başı yeşil alanı 15 metrekareye çıkarma hedefiyle projelerimizi yapıyoruz" diye konuştu...

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi 6 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Millet Bahçesi projesinin ihalesini 6 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesini bugün ihaleye çıkarıyor.

Isparta Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Merkez Karaağaç Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesini yarın ihaleye çıkarıyor.

Isparta Millet Bahçesi 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi ihalesini 17 Haziran'da gerçekleştirecek.

Isparta'ya sosyal konut ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Isparta'da incelemelerde bulundu. Kurum, Isparta'ya millet bahçesi ve sosyal konut müjdesi verdi.

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Isparta'ya 60 dönümlük millet bahçesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Isparta Belediyesi Binbirevler Mahallesinde bulunan ve şehrin terası olarak tanımlanan 60 dönümlük alan üzerine Millet Bahçesi inşa ediyor.

Milli Botanik Bahçesi 29 Ekim’de açılıyor!

350 milyon lira bütçe ile 2 bin 500 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci büyük botanik bahçesi olan “Türkiye Milli Botanik Bahçesi”  29 Ekim’de açılacak. 

Gebze Askeri Kışlası Millet Bahçesi oluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Askeri Kışlası'nın Millet Bahçesi olacağını söyledi.

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

ısparta miller bahçesi Haberi

ısparta miller bahçesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Isparta Valiliğindeki değerlendirme toplantısı sonrası açıklama yaptı. Bakan Kurum açıklamada, gülleri ve lavantasıyla meşhur Isparta'nın güçlü şehirler kapsamında sorunlarını değerlendirmek, çözüm önerileri oluşturmak için kentte bulunduğunu, ilgili birimlerle gerekli konuları ele aldıklarını bildirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Atacakları her adımda ve yapacakları her yatırımda çevre hassasiyetini ön planda tuttuklarını söyleyen Bakan Kurum, bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Kurum, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin yan tarafında daha önceden yapılması planlanan 300 konuttan oluşan toplu konut projesi olduğunu, gelen talepler doğrultusunda 700 ilave sosyal konut için adım attıklarını söyledi. Kurum, sözlerine şu şekilde devam etti; "2019 yılı sonuna kadar projelendirme işini tamamlayacağız. 2020 yılının ilk çeyreğinde inşaata başlamak suretiyle 300 olan sosyal konut sayısını...