07 / 05 / 2024

ısparta Muzaffer Türkeş Mahallesi

ısparta Muzaffer Türkeş Mahallesi

Isparta İl Genel Meclisi'nin Şubat ayının üçüncü toplantısı yapıldı. Toplantının en önemli konusu ise Muzaffer Türkeş Mahallesi'ne yapılması istenilen okul oldu.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kanat tarafından kuruldu.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu! 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Isparta Sütçüler projesi için tarih belli oldu... Tam 124 konutluk yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Isparta projesi ile ilgili detaylar...

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Netkat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netkat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çarakırı tarafından kuruldu.

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi 15 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta İli Sütçüler İlçesi 124 konut ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Isparta Sütçüler'de evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetleri mecliste!

Isparta'nın Sütçüler ilçesine bağlı Mandallar Mevkiinde bulunan mermer ocaklarının denetimi ve evlerinden taşınmak zorunda kalanların mağduriyetlerinin giderilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

ısparta Muzaffer Türkeş Mahallesi Haberi

ısparta Muzaffer Türkeş Mahallesi

Isparta İl Genel Meclisi Şubat ayı üçüncü birleşimi dün gerçekleştirildi. 


Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, maddeler arasında en önemlisi Muzaffer Türkeş Mahallesi'ne yapılması planlanan ilkokul projesi oldu. Daha önce bölgede okul yapılaması konusunda imar planında eğitim alanı olarak belirlenen alan için kamulaştırma çalışması başlatılacak. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan il Genel Meclisi Ak Parti Grup sözcüsü Nail Yaşar Akgül, eğitim alanı olarak belirlenen alanda kamulaştırma çalışmalarının, ilgili komisyonlarca yapılacak incelemenin ardından başlayacağını söyledi. Akgül, "Muzaffer Türkeş Mahallesin'de küçük çocukların öğrenim görebilecekleri bir okul yok. Bu nedenle daha önce bölgeye bir okul yapılması konusunda imar planında eğitim alanı olarak belirlenen bir alana ilk okul yapma projesi gündemimize geldi. Biz de bu gündem maddesini ilgili komisyonlara havale ediyoruz. 


Komisyon raporunun bu ay içinde çıkarıp eğitim...