01 / 05 / 2024

Isparta otogarı ne zaman teslim

Isparta otogarı ne zaman teslim

İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, Isparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alanda hayata geçiriliyor.

Yeni Bodrum Otogarı'nın yüzde 90'ı tamam!

Bodrum'da toplam 30 bin 759 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Bodrum Otogarı tamamlanıyor. Otogarın çatısı altında yer alan güneş panelleri ile otogar kendi enerjisini üretecek.

Antalya Elmalı Otogarı’nın inşaatında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otogarı'nda zemin seviyesine ulaştı.

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesi ne zaman bitecek?

Halkapınar-Otogar demiryolu bağlantısı projesine aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Bayrampaşa 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

4 Mayıs 2019 itibariyle otogarın 25 yıllık işletme süresi doldu. Peki şimdi ne olacak? 15 Temmuz Şehitler Otogarı taşınacak mı?

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Antalya Varsak-Otogar tramvay hattında test sürüşü yapıldı!

Varsak-Otogar hattındaki hafif raylı sistem tramvay hattı test sürüşüne katılan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Çok önemli bir proje. İnşallah kısa bir süre içinde de yine Kepezli ve Varsaklı hemşehrilerimiz bu raylı sistemi kullanmaya başlayacaklar" dedi...

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Isparta Çünür Yaşayan Otogar inşaatında sona yaklaşılıyor!

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde yapımına başlanılan Yaşayan Otogar projesinde sona yaklaşılıyor. Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç ve mahalle sakinleri yeni otogar inşaatında incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin ilk GES’li otogarı Diyarbakır'a!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından ülkemizde ilk kez uygulanan sistemle Güneş Enerji Santrali (GES) sayesinde hem otogarın enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de fazla ürettiği enerjiyi satarak gelir elde edecek proje hayata geçirilecek.

Isparta Yaşayan Otogar'da son durum!

Isparta Belediyesi tarafından 6 Mart’ta ihale edilen Yaşayan Otogar projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor

Antalya otogar alanı yargıya taşınacak!

Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu Sözcüsü Abit Küçükarslan Antalya otogar alanı hakkında Antalya Körfez Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Isparta Yeni Otogar Yaşam Alanı'nın inşaatı başlıyor!

Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yeni Otogar Yaşam Alanı'nda inşaat çalışmaları başlıyor. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, proje alanını inceledi.

Isparta otogarı ne zaman teslim Haberi

Isparta otogarı ne zaman teslim


Her kitleye hitap edecek olan İsparta Şehirlerarası Terminal, AVM, Kırsal Terminal Projesi yaklaşık 200 dönümlük bir alana oturuyor. Belediye Başkanı Günaydın, "Yeni otogarda sağlıklı ve güzel bir neticeye ulaşacağız. Kaliteli ve uzun yıllar kullanılabilecek fonksiyonel bir otogar inşa edilecek" dedi. 


İsparta Belediyesi'nin 6 Mart'ta ihale ettiği, geleceğin projesi olarak görülen şehirlerarası ve kırsal terminalle her kitleye hitap edebilecek olan yaşam alanlarının da bulunduğu Yaşayan Otogarda inşaat çalışmalarına başlanıyor. 


Yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın. "Şantiye kurma çalışmaları başladı, inşaat çalışmalarına başlanıyor" dedi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Çünür'de yapılacak olan Yeni Otogar ve Yaşam Alanında incelemelerde bulundu, ihaleyi alan firmanın yetkilileriyle toplantı düzenledi. 


200 DÖNÜMLÜK BİR ALANA OTURUYOR 


Her kitleye hitap edecek olan...