14 / 05 / 2024

Isparta Uluborlu yer değişimi

Isparta Uluborlu yer değişimi

Isparta Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, ilçede kentsel dönüşümü uygulamaya başlayacaklarını söyledi. Kapı Dağı'nın eteklerine kurulan Uluborlu, 1950 yılında ovaya taşınmıştı. 65 yıl aradan sonra tekrar yer değiştiriyor.

Belediyeler 103 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satıyor! Arsa alıp ev yapacaklar ve yatırımcılar dikkat! 

Kayseri, Çorum ve Isparta illerinde yer alan 17 adet arsa 103 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte o satışlarla ilgili tüm detaylar...

3 ildeki 18 adet arazi satılıyor! Milli Emlak satış tarihleri tek tek açıklandı! 

Konya, Bursa ve Isparta illerinde yer alan 18 adet arazi satılıyor. Peki satışı yapılacak arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki ilde satılık imarlı arsa! İmarlı arsa arayanlar Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Isparta'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Belediyeden iki ilde satılık 4 arsa!

Ankara ve Isparta'da yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği ihaleler 26 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 347 bin TL'ye arsa alabilirsiniz! İl Özel İdare tarihi açıkladı! 

Isparta İl Özel İdaresi, Isparta ili, Senirkent ilçesi, Yassıören Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsanı büyüklüğü kaç metrekare? İşte detaylar...

Belediye o ildeki 7 arsayı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 7 adet arsayı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. Peki Isparta'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

O ilde 10 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere son dakika Mayıs fırsatı!

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 10 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Kentsel dönüşümün amacı yaşam kalitesini artırmak!

Isparta Uluborlu Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Mimarı Muhammed Uyar, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Uyar, ''Dönüşümlerin temel amacı bölgenin yaşam kalitesini artırmaktır'' dedi.

Isparta Uluborlu'da riskli alan ilan edildi!

Isparta Uluborlu'da Pazar Mahallesi'deki bir alan riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Isparta'da yer altı 2 katlı otopark açıldı!

Isparta Belediyesi, otopark açılışlarına devam ediyor. Valilik arkası yer altı 2 katlı otopark Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı.

Isparta Uluborlu yer değişimi Haberi

Isparta Uluborlu yer değişimi

Isparta'nın Uluborlu ilçesi 65 yıl aradan sonra tekrar yer değiştiriyor. İlk olarak Kapı Dağı'nın eteklerine kurulan Uluborlu, 1950 yılında ovaya taşınmış ve 65 yıldır da o alanda bulunuyordu. İlçenin girişimci ve başarılı Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, ilçeyi küllerinden yeniden ayağa kaldırarak ilçeyi yeni görünüme kavuşturacak. 


İlçeye yerleşim önceleri Toros kollarının uzantısı olan Kapı Dağı'nın eteklerinde kurulmuş, 1950 yılından sonra da şimdiki bulunduğu Uluborlu Ovasına taşınmıştır. Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi ilçede kentsel dönüşümü uygulamaya başlayacaklarını söyledi. 3. dönem Belediye Başkanı olduğunu belirten Ünverdi, Uluborlu'nun şehir merkezinde bulunan ve eski yapıların bulunduğu bölgenin ilçeye yakışmadığını belirterek şunları söyledi: "Eski Belediye binasının karşısında ve ana yolun altında bulunan yaklaşık 30 bin m2'lik bir alan var. Burası çok eski yapı. Belediye Meclisi üyesi...