02 / 05 / 2024

ısparta valisi Vahdettin Özkan

ısparta valisi Vahdettin Özkan

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, il özel idaresi arazisine yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurt bölgesinde incelemelerde bulundu. Özkan yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması talimatını verdi.

Vahdettin Özkan kimdir?

Isparta Valisi Vahdettin Özkan kimdir? Isparta Valisi Vahdettin Özkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vahdettin Özkan, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vahdettin Özkan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer: İl genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutu teslim edilecek!

İnşası tamamlanan deprem konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Konuya ilişkin bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Ünlüer il genelinde yıl sonuna kadar 10 bine yakın deprem konutunu teslim edileceğini duyurdu.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş nereden mezundur?

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş’ın mesleği nedir? Vahdettin Ertaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Düzce Valisi Cevdet Atay'dan Düzce depremi açıklaması!

 Düzce Valisi Cevdet Atay, merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklamada bulundu.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı! 344.785 aileye yardım yapıldı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, tam kapanmadaki sosyal yardım programları ile 4-6 mayıs tarihleri arasında 344 bin 785 aileye, 379 milyon 263 bin 500 lira ödeme yapıldığını duyurdu.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

ısparta valisi Vahdettin Özkan Haberi

ısparta valisi Vahdettin Özkan

Öğrenci sayısı 80 bin civarına yaklaşan Süleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin barınma sorununu büyük ölçüde çözecek olan 5 bin kişilik yurt arazisinde Isparta Valisi Vahdettin Özkan incelemelerde bulundu. Vali Vahdettin Özkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan, Vali Yardımcısı Metin Demirel, İl Özel İdaresi yetkilileri ve Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu incelemede yurdun yapım aşaması ile ilgili bilgi aldı.

Mülkiyeti İl özel idaresine ait olan ve üniversiteye çok yakın bir mesafede olan arazide yapılması planlanan 5 bin kişilik yurt, barınma sorunu bulunan üniversite öğrencilerine büyük avantaj sağlayacak.


İNŞAATIN BİRAN ÖNCE BAŞLAMASI TALİMATINI VERDİ

Vali Özkan inceleme sırasında yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması ve konunun hassasiyetle takip edilmesi talimatını verdi.

Vali Özkan, bu...