06 / 05 / 2024

Ispartakule 1. etap 2. kısım

Ispartakule 1. etap 2. kısım

Emlak konut gayrimenkul yatırım ortaklığı kamuyu aydınlatma platformu'nda ıspartakule konutları 1. etap 2. kısım ihale sonuçlarını yayınladı.

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım konutları için sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşinin sözleşmesinin detaylarını yayınladı.

Ispartakule Evleri 1.Etap 2.Kısım altyapı sözleşmesi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ispartakule Evleri 1.Etap 2. Kısım Konut, Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için sözleşme imzalandığını açıkladı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap için teklifler verildi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1. kısım konut ve ticaret alanları ile 1. etap 2. kısım konut ve okul yapım işi ihalesi dün gerçekleştirildi. 1. etapta planlanan iki kısım için ayrı teklifler alındı...

Ispartakule Evleri 1.Etap 1. ve 2. kısım ihalesi sonuçlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım ve 1.Etap 2.Kısım yapım işi ihalelerinin 2. oturumu yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap için 27 Ağustos'ta teklif alınacak!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ve 1. etap 2. kısım yapım işi ihalelerinin "Mali Teklif Alma" bölümünü kapsayan 2. oturumları 27 Ağustos 2015 Perşembe günü yapılacak.

Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ihalesi ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ispartakule Evleri 1.etap 1.kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale tarihini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Ispartakule Evleri 1.etap 2.kısım çevre düzenleme ihalesi ne zaman?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ispartakule Evleri 1. Etap 2.kısım Konut, Okul, alt yapı ve çevre düzenlemelerinin 1. oturum ihalesini 14.08.2015 Cuma günü saat 15:30' da yapacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge'de çalışmaları devam ediyor. Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 tane konut ve 1 tane ünite merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleşecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1. Etap danışmanlık işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1. Etap kapsamında bulunan binalara ait danışmanlık hizmet alımı işinin 2. oturumu bugün gerçekleşecek. İhale saat 11:00'de yapılacak.

Erenler kentsel dönüşüm 1. etap ihalesine 8 teklif geldi!

Türkiye’ye model olacak Erenler Kentsel Dönüşüm 1. Etap ihalesine 8 teklif verildi. En düşük teklif 26 milyon 788 bin TL ile Kemal- Hasan Ekşi İnşaat Ltd. Şti. tarafından geldi...

Beykoz Kidstown Riva'da 1. etap teslimleri tamamlandı!

Eyfel Yapı tarafından aile ve çocuk kasabası konsepti ile gelişirilen Kidstown Riva'da 1. etap teslimlerini tamamladı. Proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi.

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları 2014!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap'ta yer alan 2+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 2 adet konut satışa sunuluyor. İşte TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları 2014 detayları...

Ispartakule 1. etap 2. kısım Haberi

Ispartakule 1. etap 2. kısım

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ispartakule konutları 1. etap 2. kısım ihale sonuçlarını yayınladı.

Emlak Konut Gayrimenkul Açıklama:

2015 yılı 2.dönem geçici vergi beyannamesi ekinde verilen SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş getir tablosu PDF dosyası olarak ekte sunulmuştur.

Dosya için tıklayınız.