05 / 05 / 2024

Ispartakule 1stanbul projesi

Ispartakule 1stanbul projesi

Konutların; 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu 1stanbul Konutları, 1,118 adet daireden oluşuyor. Projede Emlak Konut GYO güvencesiyle 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor...

Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Hasanoğlu Şirketler Grubu tarafından inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 4 projesi satışa çıktı. Yatırımcılar tarafından meraka takip edilen projeye ilişkin tüm merak edilen soruları yanıtladık. İşte Banu Evleri Ispartakule 4 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla

1stanbul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 1STANBUL projesi 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

1stanbul 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, 1stanbul projesi 1 bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüzde 10 peşinat kampanyası!

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri Ispartakule 2 Projesi için yeni bir kampanya başlattı. 25 Eylül’de başlayan kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyen herkes yüzde 10 peşinatla, yüzde 5 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Banu Evleri Ispartakule 2 nerede?

Ağustos 2018 tarihinde tamamlanması planlanan Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Hasanoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Banu Evleri Ispartakule 2 nerede?

Hasanoğlu Banu Evleri Ispartakule satılık daire!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Hasanoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 14 katlı dört bloktan oluşan Banu Evleri 2 projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bahçeyaka İstanbul Suryapı teslimleri!

Bahçeyaka Ispartakule konut projesi yedi blok olarak Sur Yapı tarafından hayata geçierildi. 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunan Bahçeyaka Evleri projesinde fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor...

Ispartakule Torkam İnşaat görselleri!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı tarafından yükselen Ispartakule Torkam projesi 41 bin 168 metrekare alanda hayata geçiriliyor. İşte Ispartakule Torkam İnşaat görselleri...

Banu Evleri Ispartakule 2'de teslimler 2018'de!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri Ispartakule 2 projesi 18 bin metrekare alan üzerine konumlandırıldı. Esnek ödeme avantajı sunulan projede teslimlerin Ağustos 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Ispartakule Banu Evleri 2'de esnek ödeme seçenekleri!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi, tamamı ile aile yaşantısına hitap etmesinin yanısıra konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüksek yatırım fırsatı!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin inşaatında son durum!

Toplam 448 bin 726 metrekare inşaat alanına sahip olan Emlak Konut Ispartakule Evleri projesi 1.849 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki hafriyatın yapıldığı Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin inşaatı başladı mı?

Ispartakule 1stanbul projesi Haberi

Ispartakule 1stanbul projesi

1stanbul Evleri Ispartakule projesinde satışına devam edilen son daireler için başlatılan kampanya dahilinde yüzde 10 tutarında peşinat ödeniyor. Kalan tutar Emlak Konut GYO güvencesiyle 120 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Ispartakule 1stanbul Evleri'nin sosyal imkanları arasında; yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, fitness center bulunuyor. 


Doğu İnşaat Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığıyla yükselen Projede yer alan dairelerin alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen 1stanbul Evleri, 17 ile 19 katlı 11 bloktan oluşuyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir Bahçeşehir Ispartakule bölgesinde yükselen 1stanbul Residence'ın arsa alanı toplam 90 bin metrekare olarak belirlendi. 


Telefon: 0212 405...