27 / 04 / 2024

ıspartakule alım satım yapılabilen projeler

ıspartakule alım satım yapılabilen projeler

İnnovia, Apricot Garden, Koza 1 ve Koza 2 projelerinden sonra İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin tedbir koyduğu parseller üzerinde yükselen ve Hasanoğlu İnşaat'a ait olan Banu Evleri projesinde de tedbir kararı kalktı.

Ispartakuleliler tedbir kararının kalkması için mahkemeye başvurdu!

Ispartakule'deki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuş ve Ispartakule'deki bazı projelerde satışlar durmuştu. Tedbir kararına isyan eden Ispartakuleliler bu kararın kalkması için mahkemeye başvurdu...

Emlakçı alım satım komisyonu 2017!

Taşınmaz mal almak ya da satmak isteyen kimseler, bu işlemi emlakçı ile yapmaları halinde emlakçıya komisyon ödüyor. İşte emlakçı alım satım komisyonu 2017..

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

Emlak alım satım harcı 2017!

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi emlakların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Peki, emlak alım satım harcı 2017 ne kadar?

Enka İnşaat pay alım satım bildirisini yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat pay alım satım bildirisini yayınladı.

Emlak alım satımına yeni düzen!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin verdiği bilgiye göre ikinci el araçların yanı sıra emlak alım satımına da çekidüzen verilecek.

Enka İnşaat pay alım satım bildirimini açıkladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat pay alım satım bildirimini yayınladı.

Akfen GYO pay alım satım bildirimini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO pay alım satım bildirimini yayınladı.

BKL İnşaat Emlak Alım Satım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BKL İnşaat Emlak Alım Satım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kani Korkmaz, Bahri Akkaya ve Levent Kartopu imzasıyla kuruldu.

Akfen GYO pay alım satım bildirimini yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün pay alım satım bildirisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentaş Proje İnşaat ve Malzemeleri Alım Satım Taahhüt Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cemile Sak tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Enerji kimlik belgesi olmayan binaların alım satımı yapılamayacak!

Gayrimenkul brokeri Özkan Aydemir, 50 metrekare üzeri inşaat alanına sahip bütün binaların enerji kimlik belgesi olmadan alım ve satımının yapılamayacağını söyledi.

Sinpaş GYO 2016 yılı pay alım satım bildirimini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, KAP'ta pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre Avni Çelik'in Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 13,18'e çıktı. Mehmet Çelik' in ise Sinpaş GYO A.Ş sermayesindeki payları yüzde 0,003' e indi.

İdealist GYO pay geri alım satım bildirimi!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na pay geri alım satım bildirimi yayınladı. Bu bildirime göre şirketin İdealist GYO A.Ş.'deki payı yüzde 24 oldu.

ıspartakule alım satım yapılabilen projeler Haberi

ıspartakule alım satım yapılabilen projeler


Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher Özden'in oğlu tarafından açılan dava sebebiyle tedbir kararı verilen ve bu sebeple alım satım işlemlerinin durdurulduğu Ispartakule'de satışlar yavaş yavaş başlıyor. 


İnnovia, Apricot Garden, Koza 1 ve Koza 2 projelerinden sonra İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin tedbir koyduğu parseller üzerinde yükselen ve Hasanoğlu İnşaat'a ait olan Banu Evleri projesinde de tedbir kararı kalktı.


Ispartakule'de alım satım yapılabilen projeler:

-Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2, ve 3

-Unikonut Ispartakule

-My Town Ispartakule

-1stanbul

-Stüdyo24

-Olimpos, Patara ve Efes,

-İhlas Bizim Evler 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7

-Garanti Koza Evleri 1 ve 2

-Banu Evleri 1 ve 2

-Apricot Garden

-İnnovia Ispartakule

-Yeni Hayat Evleri



Ispartakule Koza 1 ve Koza 2'deki tedbir kararı kalktı!


Piyasaya olan borçları nedeniyle 2008 yılında intihar eden Abidin Cevher...