04 / 05 / 2024

ıspartakule arsa rayici ne kadar

ıspartakule arsa rayici ne kadar

Ispartakule'deki konut satışlarında KDV, yüzde kaç uygulanıyor? Ispartakule konutlarında fiyat artışı bekleniyor mu? KDV artışı önceden yapılan konutları da etkileyecek mi? İşte Ispartakule rayiç bedelleri ve konut satışlarında uygulanacak KDV oranları...

İhlas Yapı Ispartakule'de yeni bir arsa satın aldı!

İhlas Yapı, Ispartakule'de yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde geliştirilecek konut ve ticari üniteler, komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dahil edilecek.

İhlas Yapı Ispartakule'de yeni bir arsa aldı!

İhlas Yapı, Ispartakule'den yeni bir arsa daha aldı. Bölgedeki konut sayısı 5 bine yükselecek. Ispartakule'deki Bizim Evler projesi büyüyor. İhlas Yapı, arsa üzerinde geliştireceği projeyi Bizim Evler 6’ya dahil ederek projeyi daha da büyütmüş olacak.

İhlas Yapı Ispartakule'de yeni bir arsa aldı!

İhlas Yapı, eski projelere komşu parselde arsa aldı. Şirketten yapılan açıklamada arsa üzerinde geliştirilecek konut ve ticari üniteler, komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dâhil edilecek.

İhlas Yapı, Ispartakule'de yeni bir arsa daha aldı!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde geliştirilecek konut ve ticari üniteler, komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dahil edilecek.

İhlas Yapı Ispartakule'de yeni bir arsa aldı!

Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı, bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Burada geliştirilecek konut ve ticari üniteler, komşu parseldeki Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dâhil edilecek

İhlas Yapı Ispartakule'de yeni bir arsa aldı!

Bizim Evler markalı altı projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Yapı A.Ş., bölgede yeni bir arsa daha satın aldı. Arsa üzerinde Bizim Evler 6 projesine yeni bir etap olarak dâhil edilecek.

Beykoz Çavuşbaşı arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki Çavuşbaşı bölgesinin arsa rayiç bedeli kaç TL? Beykoz Çavuşbaşı arsa rayici nedir? Beykoz Çavuşbaşı arsa rayiçleri nedir? İşte mahalle mahalle Beykoz Çavuşbaşı arsa rayiç bedelleri 2014!..

Beykoz Fatih Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki Fatih Mahallesi arsa rayiç değerleri kaç TL'dir? Beykoz Fatih Mahallesi arsa rayiç fiyatları nedir? Beykoz Fatih Mahallesi'nin rayici nedir? İşte sokak sokak Beykoz Fatih Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Yavuzselim Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki Yavuzselim Mahallesi arsa rayiç bedeli nedir? Beykoz Yavuzselim Mahallesi rayici nedir? Beykoz Yavuzselim Mahallesi arsa rayiç bedelleri kaç TL? İşte sokak sokak Beykoz Yavuzselim Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Çiftlik Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B kapsamındaki Çiftlik Mahallesi'nde hangi sokakta arsa rayici ne kadar? Beykoz Çiftlik Mahallesi arsa rayiç değerleri kaç TL? İşte sokak sokak Beykoz Çiftlik Mahallesi arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Yeni Mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satışları öncesinde Yeni Mahalle arsa rayiç değerini ne kadar belirledi? Beykoz Yeni Mahalle arsa rayici ne kadar? İşte sokak sokak Beykoz Yeni Mahalle arsa rayiç bedelleri 2014!

Gümüşsuyu Mahallesi sokak sokak arsa rayiç değerleri 2014!

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç bedellerini nasıl öğrenirim? Beykoz Gümüşsuyu arsa rayiç bedeli nedir? Beykoz 2B Gümüşsuyu arsa rayici nedir? İşte, Gümüşsuyu Mahallesi sokak sokak arsa rayiç değerleri 2014!..

Beykoz Belediyesi arsa rayiç bedelleri!

Beykoz Belediyesi arsa rayiç bedelleri kaç TL'den başlıyor? Beykoz Belediyesi 2B arsa rayiç bedeli nedir? Beykoz Belediyesi hizmet sınırları içinde arsa rayici kaç TL arasında? İşte Beykoz Belediyesi arsa rayiç bedelleri!

ıspartakule arsa rayici ne kadar Haberi

ıspartakule arsa rayici ne kadar



İstanbul'un Avcılar İlçesi Tahtakale Mahallesi'nde hayata geçirilen Ispartakule uydu konut bölgesinde KDV oranları uzun süredir konut alıcılarının kafasını karıştırıyordu. Kulislerde, “Ispartakule konutlarında KDV yüzde 18 olarak uygulanacak mı? KDV artışı önceden yapılan konutların fiyatlarını da etkileyecek mi?” soruları gündeme geliyordu…  


Emlakkulisi.com, Ispartakule konutlarına KDV etkisini araştırdı ve şu sonuçları elde etti:


Avcılar’da KDV yüzde kaç?


Avcılar Belediyesi Tahsil Şefliği’nden aldığımız bilgilere göre 2014 yılında Avcılar genelinde rayiç değerlerde yüzde 80’e artış meydana geldi. Rayiç değeri 400 bin TL olan taşınmazın fiyatı 800 bin TL’ye çıktı. 


Ispartakule’de KDV nasıl hesaplanacak? 


Avcılar Vergi Dairesi KDV Şefliği’nden edinilen bilgilere göre; Ispartakule’de konutlara uygulanacak KDV oranları şöyle hesaplanacak; 


Rayiç değeri 1 ila 500 arasındaki konutlarda Yüzde 1


Rayiç değeri 500 ila 1000 arasındaki konutlarda Yüzde 8


Rayiç değeri 1000’in...