19 / 05 / 2024

Ispartakule Biristanbul Konutları

Ispartakule Biristanbul Konutları

1stanbul Ispartakule'de 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen ModernYaka, İstanbul Ispartakule'de konumlanıyor. Modern Yaka Ispartakule projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi Ekim 2022! 

Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları!

İstanbul Avcılar'da inşa edilecek Ispartakule Evleri'nde 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 1.500 adet konut kura yöntemiyle satılıyor. İşte Ispartakule Emlak Konutları başvuru şartları...

Ispartakule Emlak Konutları nerede?

Teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Ispartakule Evleri başvuruları 3 Temmuz'da sona erecek. Projede 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilecek. Peki Ispartakule Emlak Konutları nerede?

Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Ispartakule Emlak Konutları başvuruları için son gün 3 Temmuz olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ispartakule Emlak Konutları satış fiyatları!

Ispartakule Emlak Konutları satış fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 240 ay vade seçeneğiyle ödeme yapılabiliyor.

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi!

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi kapsamında başvurular devam ediyor. İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekilişi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekilişi kapsamında daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilecek.

Avcılar Ispartakule Konutları ne zaman teslim?

Kura çekilişinin 12 Temmuz günü yapılacağı projenin son başvuru tarihi 3 Temmuuz olarak belirlendi. Peki Avcılar Ispartakule Konutları ne zaman teslim?

Ispartakule Konutları kura çekimi ne zaman?

Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 adet daire kurayla satışa çıkıyor. Projede 87,22 ile 221,14 metrekare arasında değişen büyüklükte daireler bulunuyor. Peki Ispartakule Konutları kura çekimi ne zaman?

Emlak Konut GYO Ispartakule Konutları başvuru ücreti!

Emlak Konut GYO ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen projede toplam 1.849 adet daire bulunuyor.Peki Emlak Konut GYO Ispartakule Konutları başvuru ücreti kapsamında iki grup için ne gibi farklılıklar olacak?

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi!

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi ile 0216 579 15 15 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz. Son başvuru tarihi 3 Temmuz olan projede 1.849 daire bulunuyor.

Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları!

Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.. İstanbul Avcılar'da yükselecek projede alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 5.000 TL başvuru bedeli ödeniyor.

Ispartakule Biristanbul Konutları Haberi

Ispartakule Biristanbul Konutları

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı tarafından hayata geçirilen 1stanbul Ispartakule, Bahçeşehir'de yükseliyor. 90 bin metrekare alan üzerinde 5 ve 11 katlı 11 blok 1188 konuttan meydana geliyor.



Biristanbul Ispartakule'de 58 ila 219 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 ve 4+1 dubleks daire tiplerinde tasarlandı. 1+1 daireler 159 bin TL, 2+1 daireler 189 bin TL, 3+1 daireler ise 279 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


1stanbul Evleri'nde yüzde 35 peşinat ile 6 ay sonra yüzde 15, 1 yıl sonra yüzde 10 oranında ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar ise firma bünyesinde 48 ay faizsiz vadelendiriliyor.



Ispartakule 1stanbul Evleri, yüzme havuzu,...