17 / 05 / 2024

Ispartakule Derneğinin kurucuları yöneticileri kimler

Ispartakule Derneğinin kurucuları yöneticileri kimler

Ispartakule Bahçeşehir arası bağlantı yolu isteyen Facebook grubu dernekleşiyor. Ispartakule Derneği'nin (ISDER) kuruluşu için başvuru dilekçesi, dernek başkanı Özcan Özdemir tarafından İstanbul Valiliği'ne teslim edilerek ilk resmi adım atılmış oldu.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Türkiye'de elektrikli otomobile yoğun talep! Satışlar yüzde 862,8 arttı!

Türkiye'de son dönemde elektrikli otomobiller yoğun talep görüyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneğinin (ODMD) derlediği verilere göre 9 ayda 39 bin elektrikli otomobil satıldı.

Çiftçinin borç defteri kabardı, 4 milyar liralık borç takibe düştü!

Çiftçinin 190 milyar lirası bankalara olmak üzere toplam borcunun 250 milyar liraya yaklaştığını belirten Türkiye Ziraatçılar Derneği Başkanı Demirtaş, tarım sektörüne verilen desteğin GSYH'nin yüzde 1'i seviyesine çıkarılması ve çiftçi borçlarının tasfiyesi için özel bir sistem getirilmesi gerektiğ

Trakya'da çiftçinin yüzü gülüyor, kışlık ekimler yapıldı, rekolte düşmeyecek

Trakya'da kuruya ekim yapan çiftçinin yüzü yağışlarla güldü. Kışlık arpa, buğday ve yemlik bezelye ekimi yapıldığını belirten Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim Toruk, 2023 yılında olası bir emtia krizinden Türkiye'nin etkilenmeyeceğini söyledi.

Türkiye'de bu da oldu! Suriyeliler Türklere BİM'den hediye kartı dağıttı

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaştan Türkiye'nin Hatay iline kaçan göçmenler bir ilke imza atarak şehirde BİM'in hediye kartını dağıttı. 800 lira değerindeki hediye kartını dağıtan Suriyeli göçmenlerin derneğinin söz konusu parayı nasıl temin ettiği açıklanmadı

Deniz Feneri Derneği'nin İdlib'de yaptığı 900 briket eve aileler yerleşiyor!

Deniz Feneri Derneğinin İdlib'de savaş mağduru aileler için hayata geçirdiği briket evler tamamlandı.

Sadakataşı Derneği, İdlib'deki 308 briket evi teslim etti!

Çalışmalarına devam eden Sadakataşı Derneği, Almanya Uluslararası İnsani Yardım Derneğinin katkılarıyla Suriye'de Beşşar Esed rejim güçlerinin saldırılarıyla zorla yerinden edilen siviller için hayata geçirdiği briket evlerinden 308'inin, ihtiyaç sahiplerine teslimini yaptı.

Konya'da belediyenin eğitim için verdiği dükkanlar emlakçı ve çaycılara kiralandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ibadet ve eğitim amaçlı verdiği dükkanları cami derneğinin ticareti amaçlı kullanıma açtığı ve çaycıya, emlakçıya kiraladığı belirlendi. Sayıştay, derneğin dükkanları amacı dışında kullandığını belirtti.

Emlak sektöründe hareketlilik artacak!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneğinin (TÜGEM) İzmir Şube Başkanı Onur Karademir, “Vatandaşlar düşük faizli kredi çekip konut alıyor. Satışlar hız kazanacak ve sektördeki hareketlilik artacak” diye konuştu.

Gazze'de İnsana Layık Ev projesiyle 12 evin tadilatı yapıldı!

Türk Kızılay ve Gazze Destek Derneğinin yürüttüğü ortak projeyle 12 aile, onarılarak yenilenen konutlarına kavuştu.

Beşir Derneğinin İdlib'de inşa ettirdiği 180 evin inşaatı tamamlandı!

Beşir Derneği tarafından Suriye'nin İdlib şehrinde inşaatı tamamlanan 180 briket eve, ihtiyaç sahibi aileler yerleştiriliyor.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

Antalyaspor'dan 40,5 milyon TL'ye arazi satışı!

Antalyaspor Kulübü Derneğinin, 1.850 metrekarelik arazisi satışa çıkarıldı. Arazinin muhammen bedeli 40 milyon 500 bin TL...

Ispartakule Derneğinin kurucuları yöneticileri kimler Haberi

Ispartakule Derneğinin kurucuları yöneticileri kimler

Ispartakule sakinlerinin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta Ocak 2013'te oluşturdukları Ispartakule-Bahçeşehir Bağlantı Yolu İstiyoruz Facebook Grubu, Ispartakule sorunlarına çözüm üretmek için dernekleşiyor. 


Facebook grubunun da kurucusu olan Özcan Özdemir'in başkanı olduğu Ispartakule Derneği'nin kurulma planlarını daha önce Emlakkulisi.com'da okumuştunuz... 

Ispartakuleliler dernek kuracak haberimiz için tıklayın!


ISDER için ilk resmi adım atıldı!


Ispartakule Derneği'nin kuruluş dilekçesi, 22 Ocak 2015 Perşembe günü saat 10:40'ta İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü'ne teslim edilerek, derneğin kuruluşu için ilk adım atılmış oldu.


Ispartakule Derneği niçin kuruldu?


ISDER'in kuruluş amacı, dernek tüzüğünün ikinci maddesinde şöyle ifade edildi; 


"Madde 2- Dernek, Ispartakule bölgesinde yaşayan insanlar arasında sosyal kültürel eğitim ve  sivil toplum faaliyetleri ile dayanışmayı sağlamak amacıyla organizasyonlar yapmak, mahallenin daha yaşanabilir olması için altyapı güvenlik eğitim sağlık yol elektrik ve benzeri hizmetler ile...