28 / 04 / 2024

Ispartakule evleri kampanyası

Ispartakule evleri kampanyası

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi kapsamında başvurular devam ediyor. İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Ispartakule Evleri TOKİ başvuru bedeli!

Ispartakule Evleri 1.849 daire ve 33 ticari üniteden oluşuyor. Kura çekilişinin 12 Temmuz'da gerçekleşeceği projede başvurular devam ediyor. Peki Ispartakule Evleri TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme planı!

Ispartakule Evleri Emlak Konut ödeme planı kapsamında 240 ay vade imkanı sunuluyor. Başvuru dönemi 3 Temmuz'da sona erecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Avcılar Ispartakule Emlak Konut kura çekimi!

Avcılar Ispartakule Emlak Konut kura çekimi kapsamında 3 farklı kategoride 1.500 konut satışa sunuluyor. Başvuruların 3 Temmuz'da sona ereceği projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri kampanyası!

İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Evleri kampanyası içeriğinde 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Çengelköy Park Evleri kampanyası 2015!

Teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Çengelköy Park Evleri fiyatları 539 bin TL'den başlıyor. Proje 65 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. İşte Çengelköy Park Evleri kampanyası 2015 detayları..

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 10 binin üzerinde başvuru geldi!

Başvuru sürecinin sona erdiği Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 10 binin üzerinde başvuru geldi. Kura çekilişinin 12 Temmuz'da gerçekleşeceği projede 240 aya kadar vade ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılır?

Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı Ispartakule Evleri projesi Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılır?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün olan projede 1.849 adet konut bulunuyor.

Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Toplam 1.849 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 448 bin 726 metrekareden meydana geliyor. Peki Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları!

Toplam 448 bin 726 metrekarede yükselen projede ödemelerine göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi.

TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın!

Ödeme planına göre 240 aya kadar taksit imkanı sağlanan proje toplam toplam 1.849 adet daireden meydana geliyor. TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru ücreti!

Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Ispartakule Evleri Avcılar başvuru 2015!

Ispartakule Evleri'nde daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilecek projenin başvuru süreci devam ediyor. İşte Ispartakule Evleri Avcılar başvuru 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün!

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün. Toplam 1.849 konut ve 33 dükkandan oluşan projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Kurayla satışa sunulan Ispartakule Evleri Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Ispartakule evleri kampanyası Haberi

Ispartakule evleri kampanyası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek Ispartakule Evleri'nde dairelerin alanları 87,22 metrekareden başlıyor, 221,14 metrekareye kadar ulaşıyor.


Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi kapsamında 1.500 konut özel durum grubu, orta gelir grubu ve alt gelir grubuna özel satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.


Alt gelir grubu başvuru bedeli 1.000 TL, orta gelir grubu başvuru bedeli 5.000 TL olarak belirlenen Ispartakule Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. Projenin Haziran 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.


Ispartakule Avcılar Konutları ortak yaşam alanları arasında; sauna, fitness, buhar odası, süs havuzukapalı havuz, otopark bulunuyor. Projede başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş.'nin herhangi bir şubesi aracılığıyla yapılabiliyor.


Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Toplam 1.849 konut ve 33 ticari...