19 / 05 / 2024

Ispartakule ne zaman teslim

Ispartakule ne zaman teslim

Ispartakule'de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile bölgeye 1.661 konut ve 160 cadde mağazası daha kazandıracak ve Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartacak.

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 8 ne zaman teslim?

Toplam 254 konut ve 8 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 8 Evleri İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Peki Bizim Evler 8 ne zaman teslim?

Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

İstanbul Ispartakule'de yükselen Bahçeyaka Ispartakule Evleri 317 konuttan meydana geliyor. Proje 21 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule ne zaman teslim?

Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

İhlas Holding imzasıyla Ispartakule bölgesinde inşa edilen Bizim Evler 7'de toplam 532 konut bulunuyor. Peki, Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekilişi ne zaman?

2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kurası ne zaman?

Ispartakule Evleri başvuruları dün saat 17.30 itibariyle sona erdi. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu projede fiyatlar 305 bin TL'den başlıyor. Peki 2015 Emlak Konut Ispartakule Evleri kurası ne zaman?

Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekimi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru süresi devam ediyor. Projede daire fiyatları 305 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut kura çekimi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Dairelerin 305 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 152 adet daire satışa sunuldu. Projede 2+1 daireler 437 bin TL'den başlıyor. Peki Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman 2015?

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri'nde yer alan 152 adet daireyi kurayla satışa çıkarıyor. Dairelerin fiyatları 305 bin TL ile 661 bin TL arasında değişiyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 1.849 adet konut yer alıyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.849 adet dairenin yer aldığı projede alt gruplar için peşinatlar 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Kurayla satışa sunulan Ispartakule Evleri Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Ispartakule ne zaman teslim Haberi

Ispartakule ne zaman teslim

İhlas Yapı Bizimevler 6 projesiyle Ispartakule'de 1661 konut ve 160 mağaza daha inşa edecek. 


Ispartakule'de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile bölgeye 1.661 konut ve 160 cadde mağazası daha kazandıracak ve Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartacak. 


Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleriyle dikkat çeken Bizim Evler 6'nın 116 metrekareden başlayan daireleri 316 bin TL'den alıcı buluyor. Projede 2+1. 3+1,4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleri do bulunuyor. Projede ayrıca üç kapalı yüzme havuzu, koşu ve bisiklet parkurları, açık hava sineması, açık / kapalı spor alanları, seyir terasları, anaokulu ve kreş de bulunuyor. 


CADDE MAĞAZALARI SATIŞTA 

Bu arada İhlas Yapı Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6'da da devam ettiriyor. Projedeki 160 cadde mağazası...