08 / 05 / 2024

ıspartakule prim yapar mı

ıspartakule prim yapar mı

Erdoğan Bayraktar, ''Ispartakule'de yeri olanlar, evi olanlar veyahut orada proje yapmak isteyenler zaman içerisinde çok karlı çıkacak, onu söyleyebilirim'' dedi.

Deniz İstanbul hudut kapısıyla daha hızlı prim yapacak!

Keleşoğlu Holding’in, 1,5 milyar dolar yatırım değerine sahip Deniz İstanbul projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. İstanbul’un en önemli iki hudut kapısından biri Deniz İstanbul'da yer alacak. Proje böylece daha hızlı prim yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Akhisar mitinginde halka hitap ederken, "İstanbul-İzmir Otoyolu aynı zamanda Manisa'nın projesi değil mi? Ey Bay Kemal, senin havsalan böyle bir şeyi alır mı? Sen hayal bile edemezsin. Biz yaparız, siz hayal bile edemezsiniz" dedi...

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı

Kanal İstanbul güzergahı prim potansiyeli taşıyor mu?

Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergahı geçtiğimiz Ocak ayında açıklandı. Peki Kanal güzergahı yeni yatırım için prim potansiyeli taşıyor mu?

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Hangi evler çok prim yapar? Hangi evler az prim yapar?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, hangi evlerin çok prim yapacağını, hangi evlerin az prim yapacağını kaleme aldı..

Nereler önce prim yapar? Nereler fazla prim yapar?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, prim yapacak gayrimenkulü bulmanın yollarını ve hangi bölgelerin daha fazla ve önce prim yaptığını kaleme aldı..

Yıldırım'da konut fiyatları prim rekoru kırdı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde emlak fiyatları  2017 yılının ilk 9 ayında yüzde 29 prim yaparak rekor kırdı. 

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

İstanbul'da doğru planlanan bölgeler prim yapacak!

Mimar Hakan Kıran, İstanbul'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Kıran, ''İstanbul'da doğru planlanan ve geliştirilen bölgeler prim yapacak" diye konuştu.

Vergi ve prim borçlarına 70 milyar liralık yapılandırma!

Vergi ve prim borçlarına yeniden yapılandırılacak. Maliye Bakanı Naci Ağbal, yapılandırma 70 milyar liralık borcu kapsadığını söyledi.

Elite Concept yüzde 40 prim vaadediyor!

Kentsel dönüşümün merkezi Fikirtepe'de çalışmalar hızlandı. Bölgede Elite Concept projesini hayata geçiren Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, "Projemiz bittiğinde yatırımcılarına yüzde 40'ın üzerinde prim sağlayacak" dedi.

Yakuplu Deniz İstanbul'da yüzde 57 prim fırsatı!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul sahil kasabası, lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

ıspartakule prim yapar mı Haberi

ıspartakule prim yapar mı


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ''Konfor bahşeden, yeşil bina olan ve enerji tasarruflu olan, çevresi parklarla, bahçelerle donanmış yerleşim birimlerini üreteceğiz. Fakat buna karşı çıkmak isteyen kesimlerin dönüşümünü nasıl yapacağız bizim kafamızı yoran o'' dedi.           


Bakan Bayraktar, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de şehirlerin ve yapı stokunun büyük kısmının iyi olmadığını, mevcut konut stokunun büyük kısmının dayanıksız, sağlıksız, enerjiyi savuran binalardan oluştuğunu anlattı.   


Kentlerin alt yapısının eski ve yetersiz olduğunu kaydeden Bakan Bayraktar, bu çerçevede 14 milyon konutun ısı yalıtımı, mantolama, enerji sertifikası almaları yönünden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.


Bakan Bayraktar, 6,5 milyon konutun 20 sene içinde mutlaka yenileyecek tarzda program yaptıklarını hatırlatarak, ''Özellikle bu...