19 / 05 / 2024

Ispartakule teslimleri

Ispartakule teslimleri

Ispartakule'de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile bölgeye 1.661 konut ve 160 cadde mağazası daha kazandıracak ve Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartacak.

Bahçeyaka Ispartakule teslimleri!

Bahçeyaka Ispartakule projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bahçeyaka Ispartakule teslimleri ne zaman yapılacak?

Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçirilen Bahçeyaka projesinde konut teslimleri 2019 yılında yapılacak. Ispartakule Bahçeyaka teslimleri ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

Ödemelerine göre 240 aya kadar taksit sağlayan projede 1.849 adet daire yer alıyor. Projede 1.500 adet daire satışa çıkarılıyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri teslimleri ne zaman?

TOKİ Ispartakule Evleri teslimleri!

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. TOKİ Ispartakule Evleri teslimleri sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşecek.

Ispartakule Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman?

Bizim Evler 6 projesinde dairelerin fiyatları 251 bin TL'den başlıyor. Projede 1.207 tane daire 60 tane ticari birim yer alıyor. Peki Ispartakule Bizim Evler 6 teslimleri ne zaman?

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı!

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı. 216 Yapı imzasıyla Çekmeköy’de hayat bulan 216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabı da tamamladı. İkinci etapta yer alan 76 daire sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Egeboyu'nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkulun, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Fi Yapı teslimleri!

Fi Yapı teslimleri kapsamında projelerin teslimlerine başlanacak. 2 bin 689 adet aire ve ticari alanları teslim edecek olan firma 28 Eylül Pazar günü FiTower ve FiYaka Kırıkkale projelerinde kokteyl düzenliyor...

Sinpaş İncek Life’ta ev teslimleri devam ediyor!

Sinpaş İncek Life’ta ev teslimleri devam ediyor. Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeşille maviyi buluşturduğu İncek Life, Ankara’nın havası değiştiriyor.

Sancaktepe Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Ege Boyu projesi kapsamında toplam 672 konut yer alıyor.

Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor...

Ispartakule teslimleri Haberi

Ispartakule teslimleri

İhlas Yapı Bizimevler 6 projesiyle Ispartakule'de 1661 konut ve 160 mağaza daha inşa edecek. 


Ispartakule'de 3500 daire teslim eden İhlas Yapı bölgedeki yeni projesi Bizim Evler 6 ile bölgeye 1.661 konut ve 160 cadde mağazası daha kazandıracak ve Ispartakule'deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartacak. 


Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleriyle dikkat çeken Bizim Evler 6'nın 116 metrekareden başlayan daireleri 316 bin TL'den alıcı buluyor. Projede 2+1. 3+1,4+1, 5+1 ve teraslı daire seçenekleri do bulunuyor. Projede ayrıca üç kapalı yüzme havuzu, koşu ve bisiklet parkurları, açık hava sineması, açık / kapalı spor alanları, seyir terasları, anaokulu ve kreş de bulunuyor. 


CADDE MAĞAZALARI SATIŞTA 

Bu arada İhlas Yapı Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6'da da devam ettiriyor. Projedeki 160 cadde mağazası...