18 / 05 / 2024

ıspartaya otopark yapılacak

ıspartaya otopark yapılacak

Isparta Belediye Meclisi şubat ayı 2 oturumu dün gerçekleşti. AK Partili Kadir Dal, " Belediye olarak IMF’den borç alma şansımız yok, borçlanacaksak zaten İller Bankası’ndan borçlanmak mecburiyetindeyiz’’ dedi.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

AOÇ'ye 15 Temmuz müzesi ve otopark yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’ne yapılması planlanan “15 Temmuz müzesi ve otopark” projesi için 61 bin metrekare alan imara açıldı.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Sakarya Atatürk Okulu'nun yerine otopark mı yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen Atatürk İlköğretim Okulu'nun yerine otopark yapılması teklifi vatandaşa soruldu.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Trabzon Çömlekçi'de 3. tünel çalışması yapılacak!

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, “Çömlekçi’de 3. tünel çalışması yapılacak. Tünele entegre olarak yeni otopark da halı sahanın alt kısmına inşa edilecek” dedi

Çerkezköy'e 2 yeni otopark yapılacak!

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Aralık ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Çerkezköy Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Kentte iki yeni otopark yapımı için de onay çıktı. İşte ayrıntılar...

Tarlabaşı 360'ta binaların altına otopark yapılacak!

20 bin metrekarelik alanda yapılan Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi veren Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan projede binaların altına 5-6 katlı otopark planlandı diye konuştu

Aksaray İSKİ binasının yerine park yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binasının yıkımına yarın başlanacağını ifade ederek, “Yıkılan binanın yerine park alanı yapılacak ve bu park alanının altı da otopark olacak” dedi.

Kahramanmaraş'a yeni meydan ve kapalı otopark yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yıkımına başlanan İl Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, alana meydan ve kapalı otopark yapılacağını söyledi.

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

ıspartaya otopark yapılacak Haberi

ıspartaya otopark yapılacak

Belediye Meclisi Şubat ayı son oturumundan beklenmedik bir gerilim yaşandı. Çelebiler Mahallesi onaylı imar planına göre yapılacak olan yer altı katlı otopark bedelinin 7 milyon TL’lik kısmının İller Bankası’ndan karşılanması ve İller Bankası kararının cari yılında olması gerektiğini belirttiğinden kararın tekrar görüşülmesi maddesi meclisi birbirine kattı. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Havva Gökdoğan, geçen ay alınan kararın aynen kabul edildiğini fakat AK Parti kanadının yine borçlanmaya karşı olarak muhalefet şerhi düştüğünü bildirdi. Bunun üzerine söz alan MHP’li Akif Aslan’ın sözleri fitili ateşledi.


OTOPARKA ENGEL KOYMAYA MI ÇALIŞIYORSUNUZ?


Aslan, İller Bankası’nın yerel yönetimlere destek olmak amacıyla kurulduğunu belirterek ‘’Biz belediye olarak dünya bankasından ya da IMF’den kredi almıyoruz. Bunu defalarca söylemimize rağmen borçlanmaya karşı gibi 2 tane basit kelimeyle bu geçiştiriliyor. Bundan...