03 / 05 / 2024

israil arap beldeleri ev

israil arap beldeleri ev

İsrail meclisindeki Filistinli milletvekillerinden Ahmed et-Tıybi, Arap beldelerindeki evlerin yıkılması ile ilgili açıklama yaptı.

İsrail'de Arap beldelerindeki evlerin yıkımını hızlandıracak düzenleme!

İsrail meclisindeki Filistinli milletvekillerinden Ahmed et-Tıybi, Arap beldelerindeki evlerin yıkılması ile ilgili açıklama yaptı.

Arap Birliği'nden İsrail'in Kudüs'te yeni konut onayına kınama!

Arap Birliği, Doğu Kudüs'te 566 yeni konut inşasını İsrail'in onaylamasını kınadı. İsrail'in bu kararının, tüm yerleşim faaliyetlerini "derhal ve tamamen" durdurmasını içeren son kararına cevap olduğu kaydedildi.

İzmir Arap Hanı yerine AVM veya butik otel yapılacak!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı'nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata, ortak ve hissedarların satış konusunda anlaştıklarını söyledi.

İzmir'deki tarihi Arap Hanı 30 milyon TL'ye satılıyor!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı’nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki 130 yıllık geçmişe sahip Arap Hanı satılığa çıktı..

Konut pazarlamasında Arap kriteri!

Aremas Gayrimenkul Kurucu Genel Müdürü Vedat Arslan, Arap müşteri yoğunluğunun fazla olduğu konut projelerinde, daire teslimleri yapılıp yaşamlar başladıkça sıkıntıların yavaş yavaş ortaya çıktığını söyledi.

9. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi 24 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getiren 9.Gayrimenkul Fuarı, Arap-Türk Zirvesi'nde dağıtılacak Gayrimenkul Network Dergisi'nin Mayıs-Haziran sayısında projelerinizi dergide görebiliyorsunuz.

Selimoğlu Group'tan Arap yatırımcıya 400 milyon dolarlık satış!

Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine Arap yatırımcı talip olmuştu. Aldığımız son duyumlara göre Selimoğlu Group Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Çengelköy Park Evleri projeleriyle birlikte şirket hisselerinin satışını da gerçekleştirdi.

Arap ülkelerinde Türk müteahhitler önemli rol oynuyor!

UNS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Osman Ünsal Arap coğrafyasında özellikle inşaat sektöründe Türk müteahhitlerin önemli rolü olduğunu söyledi.

Arap turistler Karadeniz'de yatırıma başladı!

Son 4 yılda Karadeniz'e gelen Arap turist sayısı 7.5 kat arttı. Karadeniz'in doğal güzellikleri özellikle bölgeye gelen Arap turistlerin ilgisini çekiyor.

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan'da!

9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. 9.Gayrimenkul Fuar ve CNN TÜRK’ ten Sayın Cem Seymen’in moderatörlüğünde yapılacak.

Ege Bölgesi Arap turist beklentisinde!

Yaşar Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökçe Özdemir, Charlie Hebdo saldırısından sonra Schengen vizesinin zorlaşmasıyla Avrupa'ya tatile giden Arap turistlerin, Türkiye'ye yönelebileceğini belirtti.

1984 yılında İstanbul'da kira fiyatlarını Arap turistler yükseltmiş!

1984 yılında İstanbul'da kira fiyatlarını Arap turistler yükseltmiş. Türkiye'de yabancı uyruklu kişilerin gayrimenkul satın almalarını sağlayan yasa çıkarılmış olsa da Arap turistler, satın alma yerine kiralamayı tercih etmişler.

Ağaoğlu İnşaat Arapça bilen personel arıyor!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Merkez Ofisi'nde görevlendirilmek üzere en az 1 yıl tecrübeli, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, ileri düzeyde Arapça ve Türkçe bilen, personel alımı yapılacak.

israil arap beldeleri ev Haberi

israil arap beldeleri ev


İsrail meclisindeki (Knesset) Filistinli milletvekillerinden Ahmed et-Tıybi, Arap beldelerindeki evlerin yıkılması sürecini hızlandırmayı hedefleyen yasal düzenlemenin onaylamasında bizzat İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun rolü olduğunu söyledi.


Tıybi konuya dair yaptığı yazılı açıklamada, "Netanyahu, kısıtlama politikalarıyla zayıf düşen Arap beldelerinde yıkımı kolaylaştırmak amacıyla bu yasayı bizzat sundu ve arkasında durdu." ifadelerini kullandı.


Netanyahu'nun, erken seçim için çabaladığı ve söz konusu yasayla sağ cephenin oylarını artırmayı hedeflediğini savunan Tıybi, "İsrail'deki planlama birinci derecede siyasi ve ideolojiktir. Temelde Yahudilerin refahını hedeflerken, Araplara ise kısıtlamalar ve sıkıntılar getiriyor. Bizim siyasi mücadelemizin sebeplerinden biri de budur." değerlendirmesinde bulundu.


- Netanyahu'nun yasayla ilgili açıklaması


Öte yandan İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Arap beldelerindeki evlerin yıkılmasıyla ilgili yasal düzenlemenin onaylanmasını sağlayan meclis üyeleri takdir edilerek, şunlar kaydedildi:


"Hükümet, ülkedeki Arapları...