02 / 05 / 2024

İsrail belediyesi yıkım

İsrail belediyesi yıkım

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle polis korumasında yıktı.

İsrail belediyesi Filistinlilere ait iki evi yıktı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri Filistinlilere ait iki evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle polis korumasında yıktı.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Samsun Havza'da yıkım memnuniyeti!

Samsun Havza Belediyesi, basında yer alan 'yıkım' isyanı' haberiyle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Murat İkiz, "Bu yıkımdan vatandaşın yüzde doksanı memnun" diye konuştu.

Doğu Kudüs Han el Ahmer köyünün yıkımı ertelendi!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Han el Ahmer köyünün yıkımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erteleme kararının kısa süreli olduğunu söyleyen Netanyahu, bölgenin bir süre sonra tahliye edileceğini açıkladı.

İsrail, Han el-Ahmer'in yıkımını erteledi!

İsrail yönetimi, işgal altındaki Doğu Kudüs kırsalında bulunan ve Filistinliler için direniş sembolü haline gelen Han el-Ahmer'in yıkım kararını erteledi.

İBB büyük yıkım ihalesini iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yıkılmasına karar verdiği 381 yapımın yıkım ihalesi imar barışı gerekçe gösterilerek iptal edildi.

Mannesman yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde gerçekleştirilen Mannesman yıkım ihalesini Arslan Ticaret, 4 Milyon 021 Bin liralık teklifle kazandı.

Sivas Kalesi'nde yıkım başladı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kale Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Proje kapsamında 41 bin metrekare alanda kamulaştırma yapıldı.

Karasu'da yıkım kararına tepki için yakım!

Sakarya'nın Karasu Belediyesi ekipleri 17 kaçak yapıyı yıkmak için bölgeye geldi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise yıkım kararına dükkan yakarak tepki gösterdi.

İsrail belediyesi yıkım Haberi

İsrail belediyesi yıkım

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi işgal altındaki Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle polis korumasında yıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İsrail güçleri, Doğu Kudüs’ün kuzeyindeki Ra's Hamis Mahallesi'ne baskın düzenledi.

Filistinli bir aileye ait binanın bulunduğu bölgeyi "güvenlik" kordonuna alan İsrail polisi, evin çevresine kimseyi yaklaştırmazken, belediyeye bağlı ekipler henüz inşa aşamasındaki evin yıkımını buldozerlerle gerçekleştirdi. 

Yıkımın ardından bölgede İsrail polisi ile yıkıma tepki gösteren Filistinliler arasında arbede yaşandığı aktarıldı. 

İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkımları 

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere imar izni konusunda engel olan ve Filistinlilerin yaptığı başvuruların tamamına yakınını reddeden İsrail makamları, Filistinlilere ait binlerce evi "ruhsatsız" olduğu iddiasıyla yıkım konusunda tehdit ediyor. 

Filistinli kaynaklar 1967'den itibaren Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait 5 binden fazla evin İsrail güçleri tarafından yıkıldığını...