01 / 05 / 2024

İst Garden projesi

İst Garden projesi

İst Garden satış ofisi ile 0212 854 04 41 telefon numarasından iletişime geçebilmek mümkün. İnşaat çalışmaları bu yıl içerisinde başlayacak olan proje Ayışığı Vadi Evleri'nin karşısında yükselecek.

İst Garden Esenyurt iletişim!

İst Garden Esenyurt iletişim için 0212 854 04 41 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Detayları henüz netlik kazanmayan proje Atatürk Bulvarı üzerinde bulunacak.

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi!

Bayburtlu İnşaat İst Garden Projesi 200 adet daireden meydana geliyor. 10 katlı 2 blok halinde inşa edilecek projenin inşaat çalışmalarının bu yıl içerisinde başlaması planlanıyor.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla!

RAMS Global imzası ile hayata geçirilen Rams Garden projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla...

İSTİM, SotCA'da ödüllendirildi! 

"Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. İSTİM projesi ödül töreninde ‘En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı’ kategorisinde ödüle layık görüldü...

Bitlis Dere Üstü Islah Projesi için yıkım başladı!

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Sokak Sağlıklaştırılması Projesi'nde yıkımı yapılan otelin enkazını inceledi.

Bitlis’te dere üstü ıslah projesinde yıkımlar başladı!

Bitlis'te dere üstü ıslah projesi kapsamında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait yapılar yıkılıyor.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Econ Garden 2020'de teslim! Yeni proje!

Econ Garden projesi Econ İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçiriliyor.  2020 yılında teslim edilmesi öngörülen projenin çatı katındaki havuzuyla Belgrad Ormanı ve İstanbul şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. 

Setup İnşaat'tan Belgrad'a Sky Garden projesi!

Setup İnşaat, New Belgrad bölgesinde 155 milyon Euro bedelle  Sky Garden projesine hazırlanıyor...

Pendik Edonia Garden fiyat 2018!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Edonia Garden projesi Kar Yapı imzasıyla 85 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Pendik Edonia Garden fiyat 2018...

İst Garden projesi Haberi

İst Garden projesi

İst Garden Konutları 10 katlı olarak dizayn edilen 2 blok halinde inşa edilecek. Proje Bayburtlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 


İst Garden satış ofisi ile 0212 854 04 41 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Atatürk Bulvarı üzerinde olan proje Ayışığı Vadi Evleri'nin tam karşısında yer alacak. 



İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan İst Garden Residence 200 adet konuttan meydana geliyor. Projenin inşaat çalışmalarına 2015 yılı içerisinde başlanması öngörülüyor. 



İst Garden satış ofisi

Telefon: 0212 854 04 41

Web adresi: www.bayburtluinsaat.com.tr

Özge...