03 / 05 / 2024

istanbköy cami onarımı

istanbköy cami onarımı

İstanköy'de din görevlisi olan Hayati Alioğlu, depremde hasar gören Defterdar Camii ile ilgili yaptığı açıklamada "Eğer, acil olarak caminin ibadete açılmasını istiyorsak, özellikle Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz." dedi

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

5 yıl onarım güvencesiyle Hyundai i20 32 bin 213 TL indirimle satışta! İşte 5 Ocak 2023 satış fiyatı…

Hyundai i20 yeni kampanyalı fiyatı kapsamında 32 bin 213 TL indirimle satışa sunuldu. İşte 5 yıl 100 bin kilometre Hyundai onarım güvencesi altında olan otomobilin özellikleri ve satış fiyatları…

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

Depremde zarar gören Zagreb Katedralindeki onarım çalışmaları tam gaz!

Zagreb’de 22 Mart tarihinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki depremde hasar gören tarihi Zagreb Katedralindeki onarım çalışmaları tam gaz...

Rasulayn Hastanesi'nde başlatılan onarım çalışmaları tamamlandı!

Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Rasulayn'da YPG/PKK'nın büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından onarım çalışmalarından sonra yataklı servisleriyle hizmete açıldı.

Rasulayn Hastanesi'nde onarım çalışmaları devam ediyor!

YPG/PKK'lı teröristlerin büyük zarar verdiği Rasulayn Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla onarılıyor. Hastanenin onarımı biten bölümlerinde hasta kabulleri yapılmaya başlandı...

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan 501 camiye onarım!

Türkiye Diyanet Vakfı(TDV), tarafından yurt içi ve yurt dışında 2015-2019 yılları arasında savaş, terör ve doğal afetlerden zarar gören 501 caminin yapım ve onarımının yapıldığı aktardı…

Çatı onarımına tüm kat malikleri katılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Beş katlı,beş daireli bir binanın en üst katında oturmaktayım. Ancak çatı akmakta. Bu çatının onarımı için kış gelmeden girişimde bulunmalıyım. Buna tüm kat malikleri katılmalı mı?' sorusunu yanıtladı.

istanbköy cami onarımı Haberi

istanbköy cami onarımı


Ege Denizi'ndeki depremde büyük hasar gören İstanköy (Kos) Adası'ndaki ibadethaneler, tekrar hizmet verecekleri günü bekliyor. İstanköy'ün en işlek ve turistik meydanındaki büyük hasar alan ve minaresi yıkılan Defterdar Camii'nin etrafında enkaz kaldırma çalışmaları başladı.


Adada din görevlisi olan ve caminin imamlığını yapmış Hayati Alioğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1724 yılında inşa edilmiş Osmanlı eseri caminin ibadete hiç bir dönem kapatılmadığını söyledi.


Alioğlu, caminin minaresinin 10 yıl önce restore edildiğini belirterek, caminin bu kadar hasar görmesine şaşırdığını restorasyona rağmen minarenin yıkıldığını bildirdi.


Caminin, Ada'da bir "Osmanlı mührü" olduğunu vurgulayan Alioğlu, "O gece bu hüzne, caminin bu şekilde yara almasına sadece müslümanlar değil, Yunan halkı da üzüldü. Bir an önce caminin tamir edilmesini ve ibadete açılmasını bekliyoruz." diye konuştu.


"Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz"

"Eğer,...