05 / 05 / 2024

istanbuda acil sevislerdeki mobil büfeler

istanbuda acil sevislerdeki mobil büfeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor....

Tunç Soyer: Acil yıkılması gereken 7 bina tespit ettik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir depremi sonrasında son gelişmelere ilişkin bilgi açıklamalarda bulundu. Hasarlı binalarla ilgili konuşan Soyer, "Az hasarlı 397, orta hasarlı 66, ağır hasarlı 42, acil yıkılması gereken bina sayısı ise 7" diye konuştu.

İzmir'de evsiz kalan depremzedeler acil destek bekliyor!

İzmir depreminde binlerce bina hasar gördü, yüzlercesi oturulamaz duruma geldi. Evlerini kaybeden vatandaşlar bugünleri acil toplanma alanlarındaki çadırlarda geçirirken yarınlara kaygıyla bakıyor. 

İzmir ve Manisa’da acil yıkılması gereken 53 bina 1407 bağımsız birim var!

SÖZCÜ, resmi yetkililer tarafından hasar tespit çalışmaları sonrasında düzenlenen bilgi notuna ulaştı. Buna göre İzmir ve Manisa’da ağır ve acil yıkılması gereken bina sayısının 53, bağımsız birim sayısının ise bin 407 olduğu belirlendi. 

Depremde ağır hasar alan 26 bina acil yıkılacak!

İzmir AFAD Koordinasyon Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Toplam 1238 binada çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız. Bunlardan 1238 binadan 26'sı acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık bina'' diye konuştu.

Kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Kentsel dönüşüm İzmir ve Türkiye'nin birçok şehrinde acil ihtiyaç. Peki kentsel dönüşüm çalışmaları neden hızlandırılamıyor?

KKTC Acil Durum Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) inşaatı devam eden KKTC Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Acil Durum Hastanesi inşaatında son durum ne? 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaat çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesi'nin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

KKTC Acil Durum Hastanesi ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşası devam eden acil durum hastanesinde incelemeler yaptı.

KKTC Acil Durum Hastanesi için geri sayım başladı!

Türkiye tarafından Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da inşa edilen KKTC Acil Durum Hastanesi"nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

KKTC Acil Durum Hastanesi Ekim'de açılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaatı devam eden KKTC Acil Durum Hastanesi'nde incelemeler yaptı.

Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne acil durum hastanesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar yaptığı açıklamada Türkiye tarafından KKTC'de inşa ettirilen acil durum hastanesinin ülkesinin sadece bugünün değil gelecekteki ihtiyaçlarını da karşılayacak bir donanım ve yeterlilikte olacağını söyledi.

Acil toplanma yerleri için yeni çözüm!

Acil Toplanma Yeri Yoklama Çözümü yangın, deprem ve benzeri acil durumlarda bina içinde kalanların sayısının ve kimler olduğunun görülebilmesine imkan sunuyor.

Murat Kurum: Acil öncelikli dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada "Acil öncelikli dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konut var. 300 bini İstanbul'da olmak üzere, 5 yıl içinde bu konutların dönüşümünü sağlayacağız." dedi

istanbuda acil sevislerdeki mobil büfeler Haberi

istanbuda acil sevislerdeki mobil büfeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor.


Mobil Büfeler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da, İstanbul’daki devlet hastanelerinin acil servislerinde bekleyen hasta yakınlarına sıcak içecek, çorba ve su servisi sunuyor.


Hasta yakınlarının gece saatlerinde yiyecek-içecek ihtiyacını karşılamak üzere faaliyet gösteren mobil büfeler, gece 23:00-05:00 saatleri arasında acil servis önlerinde kesintisiz hizmet...