27 / 04 / 2024

İstanbul 1. Konut Kurultayı katılımcıları

İstanbul 1. Konut Kurultayı katılımcıları

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Kasım 2023 başvuruları başladı! 96 ay vadeyle 2+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman projesi için başvuru dönemi başladı. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 96 ay vadeyle 2+1 konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, bir projesinde daha satışları başlatıyor. Başvuruların yarın itibarıyla kabul edilmeye başlanacağı projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Grand Sapphire Resort and Residences'ta hemen teslim fırsatı! 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Grand Sapphire Resort and Residences, Kuzey Kıbrıs'ta hayata geçiriliyor. Hemen teslim fırsatıyla satışların sürdüğü projede, sayılı daire kaldı. Peki Grand Sapphire Resort and Residences'ta 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

AslıNaz Konakları Silivri projesinde, 1 milyon 250 bin TL peşinat kampanyası başladı. Bu kapsamda, peşinat ödendikten sonra, 60 ay süreyle 20 bin TL taksit ödeniyor. Kalana da vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Peki AslıNaz Konakları Silivri'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den 14 bin 750 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 14 bin 750 TL taksitle konut satacak. 2 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi bugün itibarıyla başladı.

Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor! Fiyatlar tek tek açıklandı! 

Çanakkale Lapseki'de 17 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 4 adet iş yeri satılıyor. Peki Lapseki'de yer alan konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

Ünsal Group tarafından Ankara'da inşa edilen Meva Şehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor! Ucuz konut için başvurular başladı, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ 7 bin 129 lira taksitle 2+1 konut satıyor. Ucuz konut için başvurular bugün itibarıyla resmen başladı, kaçırmayın...

Ev almak isteyenlere Belediye'den müjde: 6 adet 2+1 konut uygun fiyatla satılıyor! 

Gaziantep Karkamış'ta yer alan 6 adet 2+1 konut satışa çıkarıldı. Peki Gaziantep Karkamış'ta yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar...

Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

Antalya'da Bordo 145 İnşaat tarafından hayata geçirilen Bordo Premium Antalya konut projesi satışlar devam ediyor. Peki, Bordo Premium Antalya projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut fiyatları ne kadar?

İstanbul 1. Konut Kurultayı katılımcıları Haberi

İstanbul 1. Konut Kurultayı katılımcıları


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Valiliğin Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlediği İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

İstanbul'un gündemindeki konut sorununun aynı zamanda Türkiye'nin sorunu olduğunu söyleyen Şahin, "Buradaki kurultay aynı zamanda Türkiye'nin konut konusundaki geleceğine ve sorunlarına parmak basacağına ve çözüm üreteceğine inanıyorum. Kurultaydaki çalışmalarla ileriye dönük stratejilerin belirlenmesini amaçlıyoruz. 4 ana başlık altında yapılacak sunumlarda, kadim medeniyetlerin beşiği olan şehrimizdeki yaşam kalitesini daha da artırmayı ve kentin görünürlüğünün güzelleştirilmesini hedefliyoruz." dedi.

Vali Şahin, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 93'ünün şehirlerde yaşadığını anımsatarak, şehirlerin temel amacının insan hayatını kolaylaştırmak ve zenginleştirmek olduğunu belirtti.

Bulunulan çağda her alanda hızlı bir değişim yaşandığını söyleyen Şahin, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Şehirlerin potansiyellerini sadece tarihi ve doğal güzellikleri...