28 / 04 / 2024

İstanbul 216 ulaşım

İstanbul 216 ulaşım

İstanbul’un kentsel dönüşüm konusundaki pilot bölgesi Fikirtepe’de Baysaş İnşaat inşaat tarafından inşa edilen İstanbul 216 projesinin 2’nci etabı satışa çıktı. Baysaş İnşaat, 2’nci etap için yüzde 25 oranında ön talep topladı.

Fikirtepe İstanbul 216'da daireler 312 bin TL'ye!

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş İnşaat, ikinci etap için büyükşehir belediyesinden avan ruhsatı alarak satışlara başladı.

İstanbul 216'nın ikinci etabında satışlar başladı!

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş inşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürürken, ikinci etap için de satışlara başladı.

Baysaş İnşaat İstanbul 216'da metrekaresi 6 bin 250 TL'ye!

Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 50 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 11 bin 350 metrekarelik alan üzerinde yayılan proje Anadolu Yakası Fikirtepe'de inşa ediliyor.

İstanbul 216 Kadıköy satış ofisi!

İstanbul 216 Kadıköy satış ofisi telefon numarası 444 9 101 olarak belirlendi. Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan proje Baysaş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

İstanbul 216 Evleri nerede?

Toplam 541 adet daireden meydana gelen İstanbul 216 Rezidans'ta yüzde 30 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel firma bünyesinde 36 ay vadelendiriliyor. Peki İstanbul 216 Evleri nerede?

İstanbul 216 ne zaman teslim?

11 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen İstanbul 216 ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının sonunda cevabı veriliyor. Projede 541 adet daire ve 12 adet işyeri yer alıyor...

İstanbul 216 projesi için yüzde 20 ön talep toplandı!

Fikirtepe'de istanbul 216 projesine start veren Baysaş İnşaat, Ağustos ayında yapacağı lansman öncesi avantajlı fiyat ve ödeme kolaylığı sunuyor. Şu ana kadar projeye yüzde 20 talep toplandı.

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

İstanbul'un ulaşımını rayına oturtacak planlar yolda!

Kentleri geleceğe taşıyacak modern ve insan odaklı imar planlarına imza atan İmpo İmar ekibi, megaşehir İstanbul’un ulaşım projelerinin planlamasına da el attı.

İstanbul ulaşım yatırımlarıyla parlayacak!

Tavşantepe Metro İstasyonu'nda Pendik'e yapılan yatırımların toplu açılışı gerçekleşti. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından bahsetti.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım!

Satışlarına Şubat ayında başlanacağı projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Seyr-i İstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul' un Avrupa yakasında Cevizlibağ bölgesinde yer alıyor.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

İstanbul 216 ulaşım Haberi

İstanbul 216 ulaşım

İstanbul 216 projesiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden ruhsat alan ilk firma olan Baysaş İnşaat, İstanbul 216’nın 2’nci etabını da satışa çıkardı. İlk etabın yaklaşık yüzde 70’ini satan Baysaş İnşaat, 2’nci etap için yüzde 25 oranında ön talep topladı. 


Kentsel dönüşüm alanında İstanbul’un pilot bölgesi olan Fikirtepe’de 2 etap halinde yükselen İstanbul 216 projesinde inşaat ve satış çalışmaları devam ediyor. Baysaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin 2’nci etabı metrekaresi 8 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 24, 24 ve 13 katlı 3 blokta toplam 579 konuttan meydana gelen 2’nci etap; 12 bin 123 metrekare arsa alanı üzerinde 90 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. 80 milyon dolar yatırım değerine sahip olan 2’nci etap da ilk etap gibi Mimar Deniz Çağlar...