02 / 05 / 2024

istanbul 30 saat su kesintisi

istanbul 30 saat su kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri (İSKİ)'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerinde 30 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını belirtildi. İşte o bölgeler...

Akbank'tan büyük fırsat için son 30 saat! Başvuranlar 30 bin TL faizsiz krediyi kemiksiz olarak alıyor! 

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank başvuru yapanlara 30 bin TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunuyor. İşte Akbank'ın faizsiz kredi kampanyası ile ilgili detaylar...

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

İstanbul Yarı Maratonu 30 Nisan Pazar günü koşulacak! Maraton nereden başlıyor? İşte trafiğe kapanacak yollar!

Bu yıl 18.düzenlenen ‘N Kolay İstanbul Yarı Maratonu’ 30 Nisan 2023 Pazar günü yapılacak. Maratona 60 ülkeden 12 bin 300 sporcu katılacak. Maraton nedeniyle Pazar günü İstanbul’da saat 05.30 ile saat 13.30 arası parkurun düzenlendiği bölgeler trafiğe kapalı olacak.

Togg’a 30 saatte inanılmaz sipariş! Önce hangi Togg teslim edilecek?

Küçük büyük herkesin merakla beklediği Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk modeli ön siparişte rekor kırdı. Peki duyurunun yapıldığı ilk 30 saat içinde Togg T10X kaç adet sipariş aldı dersiniz? İşte yanıtı…

Saat 22.00'den sonra 30 bin TL hesabınızda!

Saat 22'den sonra hesaplarınıza 30.000 TL yatacak! Bu bankalarda hesabı olanlar şimdi kontrol etsin

İstanbullular dikkat! Yarın saat 14:30'da...

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Silivri Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Ankara-İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ankara (Polatlı)-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattında yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Ankara-İzmir arasındaki 824 kilometre mesafe 624 kilometreye, seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek'' dedi.

Hayatpark İstanbul'da yaşam başladı! Son 30 daire!

Son 30 dairenin kaldığı Hayatpark İstanbul projesinde yaşam başladı. 2+1, 3+1 aile konseptine sahip projede, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılar mevcut. 390 bin lira başlangıç fiyatına sahip projede 70 daire, sahiplerine teslim edildi.

Watergarden İstanbul 30 Ağustos'ta açılıyor!

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 30 Ağustos’ta açılacak. Watergarden İstanbul, birbirinden keyifli etkinlikleri, lezzet dolu ikramları ve özel sürprizleriyle bugün 16.00’dan itibaren ziyaretçilerini bekliyor.

İstanbul'da 30 saat süreyle su kesintisi!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri (İSKİ)'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerinde 30 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını belirtildi. İşte o bölgeler...

Vira İstanbul 30 eşit taksit avantajıyla ödeme imkanı sunuyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor..

Emlak Konut Kayabaşı 5. etap arsa ihalesi yarın saat 14.30'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Başakşehir Kayabaşı 5. etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi yarın saat 14.30'da gerçekleştirilecek. İhale iki oturumdan meydana gelecek.

istanbul 30 saat su kesintisi Haberi

istanbul 30 saat su kesintisi

İSKİ'den yapılan açıklamada, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı üzerinde bulunan ve deplasesi sona eren Kağıthane-Küçükköy isale hattının mevcut hatta bağlantısı yapılacağı belirtildi.


Bu nedenle 9 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 10.00 ile 10 Kasım 2015 Salı günü 16.00 saatleri arasında 30 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelerde su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Su kesintisi yaşanacak bölgeler şöyle: Sultangazi: Cumhuriyet, 50. Yıl, Yunus Emre, 75. Yıl, Esentepe, Uğur Mumcu, Gazi, Zübeyde Hanım, Sultan Çiftliği Mahalleleri ile Askeri Bölge. Gaziosmanpaşa: Barbaros Hayrettin, Karadeniz, Mevlana ve Karayolları Mahalleleri. Esenler: Oruçreis, Turgutreis ve Havaalanı Mahalleleri. Bayrampaşa: Cevatpaşa ve Yıldırım Mahalleleri. Eyüp: Alibeyköy, Karadolap, Çırçır, Akşemsettin ve Güzeltepe...