08 / 05 / 2024

İstanbul 500 bin markalı konut

İstanbul 500 bin markalı konut

Türkiye’de 2000’li yılardan başlayan markalı konut atağında İstanbul başı çekiyor. İstanbul’da bu dönemde 500 bin markalı konut inşa edildi.

Kağıthane Genyap Loft'ta 5 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de yükselen Genyap Loft'ta konut fiyatları 5 milyon 500 bin liradan başlıyor. İşte Genyap Loft projesi ile ilgili detaylar...

Qadraj Gözdağı Pendik projesinde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı! Oturumlar bu ay sonu başlıyor!

İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Pendik Gözdağı'nda yükselen Qadraj Gözdağı projesinde konut sahibi olmak isteyenler için 1 milyon 500 bin TL peşinat, 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, acilen dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon riskli konut olduğunu hatırlatarak, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 500 bin konutluk uydu kentler planladıklarını duyurdu.

İstanbul'da 3 milyon 500 bin kişi kötü zeminde yaşıyor!

İstanbul'da zemini kötü bölgeler, kent genelinin yüzde 15'ini kapsamıyor. Fakat bu alanlarda milyonlarca kişi yaşıyor. 3 milyon 500 bin kişinin kötü zeminde yaşadığı açıklanırken, Jeolog Prof. Dr. Haluk Eyidoğan acilen yeni imar planlarına ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

İstanbul'da riskli binalar taşınıyor! Bakan Kurum resmen açıkladı: Tam 1 milyon 500 bin konut...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da riskli olduğu belirlenen 1 milyon 500 bin konutun taşınacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul ile 500 bin kişi istihdam edilecek!

Haziran ayı sonunda Kanal İstanbul Projesi'nin temeli atılacak. Proje ile 500 bin kişinin istihdam edilmesi bekleniyor. 

İstanbul depreminde 500 bin konut hasar görecek!

Olası bir depremin yaklaşık  500 bin konutta hasara yol açacağı tahmin edilen İstanbul’da, depreme uygun binaların yapımı veya düzenlenmesi büyük önem taşıyor. KİPTAŞ, bu kapsamda önemli kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

İstanbul'daki 500 bin konut riskli!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da 500 bin konutun deprem açısından riskli olduğunu belirtti ve konuyla ilgili hızlı çözüm fikrini anlattı...

Kanal İstanbul tek başına 500 bin konutluk bir kentsel dönüşüm projesidir!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kanal İstanbul'da tek başına diğer işlevlerinin yanında 500 bin konutluk kentsel dönüşüm projesidir'' dedi.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans'ta 500 bin TL'ye! Yeni proje!

Şahsuvaroğlu Ambiyans projesi İstanbul Tuzla'da hayata geçiriliyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Esenyurt'ta 14 milyon 500 bin TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul Esenyurt Akçaburgaz Köyü'nde yer alan fabrika nitelikli taşınmaz 14 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Yılda 500 bin konut kentsel dönüşüme girecek!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki geçtiğimiz haftalarda her yıl 250 bini İstanbul’da olmak üzere 500 bin konutun kentsel dönüşüm ile yenileneceğini açıkladı.

İstanbul 500 bin markalı konut Haberi

İstanbul 500 bin markalı konut

Türkiye’de konut pazarı markalıya kayışını sürdürüyor. Özellikle 2000’li yıllarda başlayan ve İstanbul’da hızla ilerleyen markalı konut sayısının 500 bine ulaştığı belirtiliyor. Sektörün markalıya kayışta Mortgage konut kredisinin etkisi kadar, projelerin sunduğu sosyal olanakların da etkili olduğu kaydediliyor. Markalı projelerin şehrin içinde olmasına rağmen insanlara daha fazla yeşil alan, spor salonu, hamamı, havuz, tenis kortları, kapalı otoparkı ve spa gibi olanaklar tanıyor olması bu projelerin cazibesini artırırken, aynı zamanda yatırımcılar tarafından tercih edilmesi de bu alanda sektörün önünü açıyor


Dünya/ Leyla İlhan


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


EVA Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin “2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması”, şehrin 34 bölgesinde 1242 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 500 bine ulaştığını ortaya koyuyor. İstanbul’un coğrafi bölgeleri ve ulaşım aksları dikkate...