05 / 05 / 2024

İstanbul Adalet Sarayında yangın mı çıktı

İstanbul Adalet Sarayında yangın mı çıktı

Çıkan yangın nedeniyle adliyeye kısa sürede itfaiye ekipleri geldi. Adliye içini duman kaplarken, yaklaşık 10 dakika sirenler çaldı. Tadilatın yapıldığı banka çevresi güvenlik nedeniyle şerit çekildi.

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Fadıl Akgündüz adliyede darp edildi!

İstanbul Çağlayan’daki Adalet Sarayı’nda yargılandığı davaya katılan Jet Fadıl lakaplı Memet Fadıl Akgündüz’e darp girişiminde bulunuldu. Olayda yaralandığı öğrenilen Akgündüz’ün doktor raporu alarak kendisini darp ettiğini ileri sürülen Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi...

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

II. Wilhelm'in torunları Cecilienhof Sarayı'nda yaşamayı talep ettiler! 

Son Alman İmparatoru ve Prusya Kralı II. Wilhelm'in soyundan gelen Hohenzollern ailesi Potsdam'da bulunan Cecilienhof Sarayı'nda yaşama hakkı talep etti. 

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

Topkapı Sarayı'nda tarihi surlar restore ediliyor!

İstanbul Topkapı Sarayı Sur-u Sultani restorasyon çalışması hızla devam ediyor.  Geç Helenistik, Roma ve Osmanlı izlerini taşıyan tarihi surların restorasyonunda çalışmalar sürüyor.  

Ankara'ya yeni adalet sarayı yolda!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'da yeni bir adalet sarayı yapılacağı müjdesini verdi. Ankara'da bütün mahkemelerin tek çatı altında toplanacağı bölgede büyük bir adliye binası yapılacağını söyledi.

Gazze Adalet Sarayı açıldı!

İsrail'in işgali altında bulunan Gazze Şeridi'nde Katar'ın finansmanıyla inşa edilen Adalet Sarayı hizmete açıldı. 

Mersin Erdemli Adalet Sarayı bu yıl açılacak!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden adliye binasında sona yaklaşıldı. Erdemli Adalet Sarayı'nın bu yıl içinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Metris Cezaevi’nin yerine Adalet Sarayı geliyor!

Esenler’de yer alan Metris Cezaevi’nin bulunduğu araziye ‘Adalet Sarayı’ yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Esenler Belediyesi’ne devredilen kışla arazisi yanındaki 50 bin metrekarelik alana ilişkin planlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya alındı. 

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Topkapı Sarayı'nda restorasyon hızla sürüyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Numan Kurtulmuş, Topkapı Sarayı'nda yapılan kapsamlı restorasyon çalışmalarının detaylarını anlattı..

İstanbul Adalet Sarayında yangın mı çıktı Haberi

İstanbul Adalet Sarayında yangın mı çıktı


Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan banka şubesinde çıkan yangın nedeniyle panik yaşandı. Adalet sarayının içinde bulunan banka şubesinde tadilat sırasında kaynak yapılırken yangın çıktı.


YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ


Çıkan yangın nedeniyle adliyeye kısa sürede itfaiye ekipleri geldi. Adliye içini duman kaplarken, yaklaşık 10 dakika sirenler çaldı. Tadilatın yapıldığı banka çevresi güvenlik nedeniyle şerit çekildi. Dumanlar, tadilatı yapılan bankanın bitişiğindeki kreşe de ulaştı. Aileler de çocuklarını adliyedeki kafeteryaya götürdü. Yangın kısa sürede söndürülürken inceleme devam...