02 / 05 / 2024

İstanbul - Antalya tren hattı

İstanbul - Antalya tren hattı

Haydarpaşa Garı, yüksek hızlı tren garı olarak hizmet vermeye devam edecek. İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek...

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

11 il için flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul, Antalya, İzmir, Manisa, Trabzon, Balıkesir, Kütahya, Muğla, Mersin, Sivas, ve Yozgat'ta bazı alanların orman sınırları dışına çıkarılmasına karar verildi. Söz konusu karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

İstanbul, yabancıya konut satışında Antalya’yı solladı!

2022-2023 yıllarında, özellikle Rus ve Ukraynalı göçü sebebiyle yabancıya konut satışında ilk sıradaki Antalya, konut fiyatlarındaki fahiş artış ve aynı zamanda, Rusların Dubai gibi kentlere yönelmesi sebebiyle İstanbul'dan sonra ikinci sıraya düştü. Ancak 8 aylık toplamda Antalya ilk sıradaki yerin

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Gayrimenkul satışları yüzde 6 azaldı! Yabancının gayrimenkulde ilk tercihi Antalya ve İstanbul oldu! 

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Adlı, bu senenin dört ayında yabancılara en fazla gayrimenkulün Antalya ve İstanbul'da satıldığına dikkat çekti. Adlı, gayrimenkul satış rakamında azalma olduğuna da dikkat çekti. 

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

İstanbul'daki konut fiyatları Miami ve Liverpool ile yarışıyor! Konut metrekare fiyatı yüzde 226 arttı!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerin taşı toprağı altın hale geldi. Bu şehirlerdeki konutların fiyatları dünya metropolleri ile yarışır oldu. İşte ayrıntılar...

Patateste bir yıllık stok tamam! En ucuz patates Antalya Hali'nde 3 TL! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Patates hasadı tam gaz devam ediyor. Bu seneki rekolteden memnun olan üreticiler, Nevşehir'deki depolara sevk edilen yaklaşık 3 milyon ton patatesin, yeni hasat dönemine kadar ihtiyacı karşılayacağını öngörüyor. Peki İstanbul, Antalya ve Ankara halinde patates fiyatları ne kadar? 

İstanbul - Antalya tren hattı Haberi

İstanbul - Antalya tren hattı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerindeki trafiğin yüzde 30 rahatlayacağını söyledi. Arslan’ın verdiği diğer bilgiler şöyle: 


- Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden günde ortalama 110 bin araç geçiyor. Osman Gazi Köprüsü’nden günlük ortalama 20 bin araç geçiyor.


- 1915 Çanakkale Köprüsü’nün ocak ayında tekliflerini alacağız. Marmara’ya bir ring oluşturacağız.

Avrasya Tüneli’ni 20 Aralık’ta açıyoruz ve günlük 120 - 130 bin araç geçişi ön görüyoruz. Tarihi yarımada büyük rahatlama yaşayacak.


- İstanbul, metro standartlarına gelmiş, Marmaray’a entegre olmuş banliyö hatlarına 2018’de kavuşacak.


- Ankara’da Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı 29 Ekim’de açılacak.


- İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek.


- Haydarpaşa Garı YHT garı olarak kullanılmaya devam edecek.


- 3. Havalimanı’nın ilk fazını 2018’in ilk çeyreğinde hizmete vermeyi planlıyoruz.


- 2018’de gayrettepe’den 3. Havalimanı’na...