28 / 04 / 2024

istanbul ara kat daire

istanbul ara kat daire

Yapı-Endüstri Merkezi'nce düzenlenen 5'inci Konut Konferansı' nda paylaşılan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin ( GYODER ) araştırmasına göre konutta en fazla ara katlar tercih ediliyor...

İPA araştırması: TOKİ ürettiği konutun 9 katı mağdur yarattı!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından yapılan araştırmada paylaşılan detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ürettiği konutun 9 katı mağdurun oluşmasına neden oldu.

Peugeot açıkladı, tüm hafif ticari araçlarını yeniliyor! Peugeot ürünlerine elektrikli modellerini katıyor

Peugeot, E-Partner, E-Expert ve E-Boxer ile tüm ürünlerine eş zamanlı olarak tam anlamı ile elektrikli modellerini katıyor. İşte Peugeot'un yenilediği ticari araçları...

İstanbul'da kiralık ev fiyatları resmen uçtu: En ucuz 3+1 evler 100 bin TL'den başlıyor!

Fahiş kira fiyatları özellikle İstanbul'da kendini oldukça gösteriyor. Lüks sitelerdeki ara kat dairelerin aylık kira bedelleri 3 haneli rakamları görürken, lüks sitelerde en uygun 3+1 ilanı 100 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiyor. İşte ayrıntılar...

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Araç sahiplerine kötü haber! Masraf resmen 3 katına çıktı!

Milyonlarca araç sahiplerine kötü haber geldi ve kasko fiyatlarının tam 3 katına çıktığı öğrenildi. Haberi alan araç sahipleri, araçlarına kasko yaptırmaya korkar hale geldi.

Milyonlarca araç sahibi şokta! Artık üç kat fazla masraf edeceksiniz!

Milyonlarca araç sahibine kötü haber geldi. Edinilen bilgilere göre, kasko fiyatları tam 3 katına çıktı. Kasko fiyatlarını duyun araç sahipleri, araçlarına kasko yaptırmaya korkar hale geldi.

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

İstanbul'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 9 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Ascott, Nivo İstanbul'da üç kat fazla kazandıracak!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Wittur, Uluslararası Asansör İstanbul'a katılacak!

İlk fuardan bu yana Asansör İstanbul’a aralıksız olarak katılan Wittur, 15.buluşmada da yerini aldı…

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi restore ediliyor!

İstanbul ÜniversitesiSiyasal Bilgiler Fakültesi'nin tarihi binası aslına uygun restore edilecek. Restorasyon sırasında orijinalinde yer almayan ara kat döşemeleri kaldırılırken, zemin kattaki amfiler özgün dönemine uygun tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde restore edilecek.

Kocaeli Akasya Modern Evleri 2017'de teslim!

Yisa İnşaat’ın satışa sunduğu son projesi Akasya Modern, 4+1 Bahçe dubleksler, 2+1 ara kat daireler avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile konut alacakları bekliyor. Projede daire teslimlerinin 2017'de yapılması planlanıyor.

istanbul ara kat daire Haberi

istanbul ara kat daire

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) araştırmasına göre konutta en fazla ara katlar tercih ediliyor. Yapı-Endüstri Merkezi'nce düzenlenen 5'inci Konut Konferansı'nda paylaşılan araştırma Bursa, Samsun, İzmir, Konya, Gaziantep'te gerçekleştirildi. Katılımcıların yüzde 28'inin 5 yıl içinde konut sahibi olmayı hedeflediği, yüzde 70'inin ara katları tercih ettiği ortaya...