12 / 05 / 2024

istanbul Başakşehir sağlık kompleksi

istanbul Başakşehir sağlık kompleksi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Başakşehir'de sağlık kompleksi inşa edileceğini söyledi. Bakan Mehmet Müezzinoğlu Başakşehir'de hayata geçirilecek sağlık kompleksinin inşaat çalışmalarına yıl sonunda başlanacağını belirtti...

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

"Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı ne zaman, hangi tarihte?" sorusunun cevabı sık sık arama motorlarında araştırılıyor. Sağlık Bakanlığı ikinci etap personel alımı başladı mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı tarihleri 2023! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

Silivri Akören Sağlık Ocağı'nın temeli atıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi, Akören Sağlık Ocağı'nın temelini attı.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

3. İstanbul Başakşehir Avrupa’da görücüye çıkıyor!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul projesi Almanya’nın Düsseldorf kentinde görücüye çıkıyor. Bugün başlayan fuarın 10 Şubat'a kadar devam etmesi planlanıyor.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

3. İstanbul Başakşehir projesinde 300 milyon liralık ciro hedefi!

Başakşehir'in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir'de, ilk yarıda 2017'nin tamamında elde edilen satış rakamı aşılırken, yıl sonunda 300 milyon liralık ciro elde edilmesi hedefleniyor.

3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor!

İlk iki etabının yüzde 70'i satılan 3. İstanbul Başakşehir'de bahar kampanyası başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Seha Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Saylık ve Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Artaş İnşaat imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

3. İstanbul Başakşehir basın lansmanı 28 Eylül'de!

Al Zamil, Seha Yapı, Adese ve Fuzul Yapı ortaklığıyla kurulan ASAF İş Ortaklığı, Başakşehir’in en büyük projesi 3. İstanbul Başakşehir’de şimdi de rezidans etaplarını görücüye çıkarıyor.

istanbul Başakşehir sağlık kompleksi Haberi

istanbul Başakşehir sağlık kompleksi

Başakşehir Belediyesi'nin Sular Vadisi'ndeki Ramazan etkinliğine katılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yılsonunda temeli atılacak sağlık kompleksinin müjdesini verdi. Başakşehir sınırları içersinde yükselecek olan ve 2 milyar dolarlık Sağlık Kompleksi projesiyle ilgili gelişmeleri paylaşan Bakan Müezzinoğlu, sağlık kompleksi projesinin Eylül başı itibariyle sözleşmesini imzalamayı planladıklarını ve yıl sonu olmadan da temelinin atılacağı müjdesini verdi.


Oktay Mehmet/Yenişafak...