09 / 05 / 2024

istanbul beylikdüzüne üniversite ne zaman yapılacak

istanbul beylikdüzüne üniversite ne zaman yapılacak

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’ nin Belediye Kültür Merkezi' nde düzenlediği toplantıya katıldı. Uzun, toplantıya katılan okul başkanlarına üniversite müjdesi verdi...

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde dairelerin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Beylikdüzü Liv Marmara daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü'ne öğrenci yurdu müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Jetkent Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan İmamoğlu bu ziyarette Beylikdüzü'ne yeni bir öğrenci yurdu inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Beylikdüzü'ne yeni kütüphane inşa edilecek!

İlçedeki okullarda incelemeler yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne yeni kütüphane müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü ne zaman teslim?

Toplam 500 konut ve 27 dükkandan meydana gelen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesi Huzurlu İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Huzurlu Marmara Beylikdüzü ne zaman teslim?

Beylikdüzü'ne alternatif yol!

E-5 üzerinden Beylikdüzü’ne girişleri rahatlatacak, metrobüs meydanı üst geçidine yapılan alternatif yol sürücülerin kullanımına açıldı.

istanbul beylikdüzüne üniversite ne zaman yapılacak Haberi

istanbul beylikdüzüne üniversite ne zaman yapılacak


Beylikdüzü’nün en büyük değerinin kültürlü insan kaynağı olduğunu dile getiren Uzun, ilçenin bu yapısını daha üst seviyelere çıkarmak için geleceğe yönelik birçok çalışma yaptıklarını dile getirdi. Beylikdüzü ve Gürpınar Kültür Merkezi’nin yanı sıra Yakuplu’da da kültür merkezi yapacaklarını belirten Uzun, bu kültür merkezlerini en modern şekilde donatıp gençlerin ve vatandaşların hizmetine sunacaklarını aktardı. 


Türkiye’de seçme yaşının 18, seçilme yaşının da 25 olduğuna dikkat çeken Başkan Uzun seçilme yaşının 18’e indirilmesi ile ilgi çalışmaların bulunduğunu, kendisinin de bu çalışmaları desteklediğini ifade etti. Beylikdüzü’nde yapılan çalışmalarla ilgili de gençleri bilgilendiren Başkan Uzun, gelen soruları da yanıtladı. Yürütmüş oldukları çalışmaları anlatan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz ve okul başkanları, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Uzun’a teşekkür...